Skip to main content

Perusturvaliikelaitos Saarikka

Tule töihin Saarikkaan!

Tuotamme laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven ja Saarijärven alueilla. Meillä työskentelee noin 600 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Tuemme haluasi kouluttautua ja meillä voit kouluttautua myös oppisopimuksella.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti oman työn ja työyhteisön toiminnan kehittämiseen. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyvää palveluasennetta, joustavuutta sekä soveltuvaa osaamista.

Meillä Saarikassa työntekijät saavat lämpimän vastaanoton, hyvän perehdytyksen ja työnohjausta. Haluamme tukea työntekijöidemme hyvinvointia, joten jokainen työntekijä saa vuosittain käyttöönsä 100 euroa Smartum -saldoa kulttuurin ja liikunnan harrastamiseen.

Pohjoisessa Keski-Suomessa sijaitsevat Saarikan alueen kunnat ovat tunnettuja kauniista luonnostaan, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Hyvän työpaikan lisäksi pääset siis nauttimaan hyvästä elämästä ja asuinpaikasta keskellä kauneinta luontoa!

Työpaikat
Perusturvaliikelaitos Saarikka 13

Näytä kaikki