Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymä

Tietoa meistä

Tervetuloa Pohjanmaan hyvinvointialueelle!

Pohjanmaan hyvinvointialue muodostuu 13:sta kunnasta, joista pohjoisin on Luoto ja eteläisin on Kristiinankaupunki. Hyvinvointialueen tehtävä on tuottaa sen asukkaille sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut. Hyvinvointialueen toiminnalle leimallista on halu vastata ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin niin nykyhetkessä kuin tulevaisuudessa, ihmiseltä ihmiselle. Siksi sen toimintaa leimaa vahva edistysmielisyys ja pyrkimys jatkuvaan kehitykseen.

Meillä on monia mahdollisuuksia sinulle, joka olet työskennellyt alalla jo vuosia, ja sinulle, joka olet juuri päättänyt opintosi, sekä sinulle, joka olet vielä opiskeluvaiheessa. Autamme sinua löytämään paikkasi uudessa työyhteisössä perusteellisen perehdytyksen, turvallisen kollegiaalisen tuen ja yhteisöllisyyden keinoin. Kokeile jotain uutta, kartuta erikoisosaamistasi ja tule antamaan oma panoksesi toiminnan kehittämiselle potilaiden parhaan hoidon saavuttamiseksi.

Heräsikö uteliaisuutesi? Tule ja koe Pohjanmaan kunnat niin työelämässä kuin vapaa-ajalla. Löydä ja koe eri kuntien tunnetut ja vähemmän tunnetut nähtävyydet ja elämykset.

Tule meille ja avaa ovi seikkailuun!

Avoimet työpaikkamme