Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria

Menestystarinat eivät synny Pohjois-Karjalaan itsestään – kun tilaisuus avautuu, osaavia käsiä tarvitaan työpaikoille nopeasti.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama koulutus- ja kehittämisorganisaatio. Tehtävämme on pitää maakunnan työelämä liikkeessä vastaamalla nopeasti muuttuviin osaamistarpeisiin.

Opiskelijoita koulutusyksiköissämme on yhteensä noin 15 000 ja henkilökuntaa noin 740, josta opetushenkilöstöä on hieman yli puolet. Koulutuksyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Niittylahdessa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Järjestämme ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta sekä vapaan sivistystyön kesäyliopisto- ja kansanopistokoulutusta. Kaikki tutkintomme on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Työelämän kumppanuudet sekä työelämässä ja toimintaympäristössämme tapahtuviin muutoksiin reagointi on toimintamme elinehto.

Riverian monialainen osaaminen elää siellä työskentelevissä ihmisissä. Kehitämme jatkuvasti taitojamme ja jaamme oppimme sekä työelämäkokemuksemme innolla eteenpäin yhteisössämme. Kannamme vastuuta niin omasta, työkaverin kuin asiakkaankin hyvinvoinnista.

Tutustu meihin www.riveria.fi ja ole ylpeästi riverialainen!

Työpaikat
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria 2

Näytä kaikki