Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria - Ammattitaitoa asenteella!

Haluatko olla mukana rakentamassa menestystarinoita Pohjois-Karjalaan? Houkutteleeko tulevaisuuden ammattilaisten kouluttaminen sinua? Haluatko olla osa ylpeästi riverialaisten osaajien joukkoa?

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama monialainen koulutus- ja kehittämisorganisaatio. Tehtävämme on pitää maakunnan työelämä liikkeessä vastaamalla nopeasti muuttuviin osaamistarpeisiin.

Opiskelijoita Riveriassa on yhteensä noin 14 500 ja henkilökuntaa noin 700, josta opetus- ja ohjaushenkilöstöä on suurin osa. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Järjestämme toisen asteen ammatillista koulutusta sekä vapaan sivistystyön kesäyliopisto- ja kansanopistokoulutusta. Kaikki ammatilliset tutkintomme on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Työelämäkumppanuudet sekä joustava reagointi toimintaympäristössämme tapahtuviin muutoksiin ovat toimintamme elinehtoja. Digitaalisuus ja kansainvälisyys ovat arkipäiväämme.

Riverian monialainen osaaminen elää meillä työskentelevissä ihmisissä. Kehitämme jatkuvasti taitojamme ja jaamme oppimme sekä työelämäkokemuksemme innolla eteenpäin yhteisössämme. Kannamme vastuuta niin omasta, työkaverin kuin asiakkaankin hyvinvoinnista.

Tutustu meihin www.riveria.fi ja ole ylpeästi riverialainen!

Työpaikat
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria 8

Näytä kaikki