Pöytyän kunta

Tervetuloa töihin Pöytyän kuntaan!

Pöytyän kunta työnantajana

Työnantajana Pöytyän kunta haluaa olla edelläkävijä. Panostamme työntekijöittemme koulutukseen sekä työhyvinvointiin. Motivoituneet työntekijät ovat kuntamme tärkein polttoaine, sen tiedostamme. Haluamme, että meillä viihdytään ja pienenä organisaationa tunnemme työntekijämme. Mikäli haet työpaikaksesi kuntaa, jolla katse on tulevaisuudessa ja joka mahdollistaa sinun ammatillisen kehittymisesi, tervetuloa meille!

Kehittyvä kunta, joka panostaa tulevaisuuteen

Pöytyä panostaa tulevaisuuteen – olemme vireä kunta jatkossakin. Vuonna 2021 kuntaan valmistuu uusi päiväkoti ja 2022 uusi yhtenäiskoulu/lukio. Elinkeinojen osalta olemme monipuolinen kunta ja meille onkin rekisteröity yli 800 yritystä. Organisaatiomme menestys syntyy arjen hyvästä johtamisesta.

Monipuolisia työmahdollisuuksia

Pöytyän kunta tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia, sillä tehtäviä löytyy runsaasti monilta eri toimialoilta, kuten sosiaali- ja terveysalalta, opetus- ja kulttuurialalta, tekniseltä alalta ja hallinnon ja toimistotyön parista. Tehtävistä löytyy myös sekä vakinaisia virkoja, mutta myös määräaikaisia tehtäviä sekä sijaisuuksia ja keikkatöitä. Käy tutustumassa tehtäviimme ja hae mukaan!

Tutustu eri toimialoihimme

Pöytyän kunnassa voit työskennellä esimerkiksi seuraavilla toimialoilla

Opetus- ja varhaiskasvatus

Pöytyän kunnassa voit työskennellä monipuolisissa opetusalan tehtävissä. Tehtävistä löytyy sekä vakinaisia tehtäviä että sijaisuuksia. Käy tutustumassa tehtäviin ja hae mukaan!

Kartanokoti voitti vuonna 2021 vuoden paras vanhustyön työyhteisöpalkinnon

Vanhus- ja vammaispalvelut

Pöytyän kunnassa voit työskennellä monipuolisissa vanhus- ja vammaispalveluiden tehtävissä. Meillä on tarjolla vakinaisia tehtäviä sekä sijaisuuksia. Käy tutustumassa tehtäviin ja hae mukaan!

Sosiaalipalvelut

Pöytyän kunnassa voit työskennellä monipuolisissa sosiaalialan tehtävissä. Tehtävistä löytyy sekä vakinaisia tehtäviä että sijaisuuksia. Käy tutustumassa tehtäviin ja hae mukaan!

Mikäli haet työpaikaksesi kuntaa, jolla katse on tulevaisuudessa ja joka mahdollistaa sinun ammatillisen kehittymisesi, tervetuloa meille!

Tällä hetkellä haemme joukkoomme