Pyhärannan kunta - Kuntarekry

Pyhärannan kunta

Tervetuloa meille töihin!

Pyhärannan kunta työnantajana

Pyhäranta on noin 2000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Työnantajana kunta työllistää runsaat viisikymmentä henkilöä. Pyhärannan asuinympäristö on kotoisa ja luonnonläheinen. Kunnassa yhdistyvät maaseudun idyllinen rauha ja lähellä olevat kaupunkipalvelut.

Pyhäranta sijaitsee Varsinais-Suomessa valtatie 8:n ja meren välimaastossa Rauman ja Uudenkaupungin välissä Vakka-Suomen pienoismaakunnassa. Pyhärannan läpi kulkee mielenkiintoinen ja viehättävä Rantatie, jonka varrelta löytyvät idylliset kylämaisemat, merinäkymät, kunnan keskustaajama Rohdainen ja monet palvelut.

Tututustu eri toimialoihimme

Varhaiskasvatus

Haluamme varhaiskasvatuksessa antaa lapselle mahdollisuuden lämpimiin ihmissuhteisiin, oppimisen ilon sekä kestävät eväät elämään. Tule mukaan töihin Pyhärannan varhaiskasvatukseen!

Liikuntapalvelut

Pyhärannan kunnasta löydät monipuoliset liikuntapalvelut joiden parista löytyy myös monipuolisesti eri työmahdollisuuksia. Tutustu ja hae mukaan energiseen joukkoomme!

Hallinto- ja toimistotyö

Pyhärannan kunnasta löydät myös monipuolisesti hallinto- ja toimistotyön tehtäviä. Käy tutustumassa tällä hetkellä avoinna oleviin tehtäviin ja hae mukaan Pyhärannan kunnalle!

Pyhärannan asuinympäristö on kotoisa ja luonnonläheinen. Kunnassa yhdistyvät maaseudun idyllinen rauha ja lähellä olevat kaupunkipalvelut.

lue lisää

Avoimet työpaikat