Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän toiminta-alueena ovat Raahe, Pyhäjoki, Siikajoki ja Vihanti.

Kuntayhtymämme tunnetaan monipuolisista, ihmisläheisestä ja asiakkaiden tarpeet huomioivista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista.

Toimimme aktiivisesti Suomen terveyttä edistävät sairaalat ry:ssä, ja työkulttuurimme kuuluu asiakkaan ja hänen lähipiirinsä, työntekijöiden, työympäristön ja koko väestön terveyden edistäminen.

Meidät tunnetaan myös laadukkaana ja kehittyvänä monitaitoisesta henkilöstöstään huolta pitävänä terveydenhuollon yksikkönä. Henkilöstön osaamisesta huolehditaan jatkuvan koulutuksen avulla. Henkilöstömme osallistuu myös päätöksentekoon ja tiedottamisemme on avointa.

Yhteistyötoimikuntamme järjestää henkilökunnalle virkistys- ja vapaa-ajan toimintaa. Tarjoamme mm. matkoja, illanviettoja, kuntoilutoimintaa ja –mahdollisuuksia. Henkilökunnan käytössä on myös virkistysmajamme Raahessa ja Vuokatissa.

Kuntayhtymän alue asuinpaikkana

Terästeollisuudesta ja korkeasta teknologiastaan tunnettu Raahe ympäristökuntineen tarjoaa viihtyisän asuinympäristön kohtuullisen lähellä Pohjois-Suomen keskusta, Oulua.

Meillä voit kaupunki- ja taajama-asumisen lisäksi asua myös maaseudun rauhassa, mutta silti lähellä kattavia palveluita. Opiskelupaikkoja on runsaasti kaikenikäisille opiskelijoille.

Alueellamme on monipuoliset ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet. Harrastuspaikkoja löytyy aina golf-radasta hevosurheilukeskukseen saakka ja kaikkea siltä väliltä. Meri ja metsät tarjoavat paljon erilaisia keinoja rentoutua luonnon parissa.

Uskomme että viihdyt joukossamme.

Työpaikat
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä 28

Näytä kaikki
Näytä kaikki