Työnantaja Rautjärven kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Rautjärven kunta Rautjärven kunta

Rautjärven kunta

Rautjärvellä on reilut 3100 asukasta ja täällä voi nauttia alueen ainutlaatuisista luontokohteista ja monipuolisista liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista. Simpeleen koulu, Rautjärven lukio ja kunnan maksuttomat varhaiskasvatuspalvelut ovat hyvin toimivia. Työmahdollisuuksia seutukunnalla on monipuolisesti ja etätyökin sujuu. Lämminhenkisessä työyhteisössä jokainen saa tuoda kortensa - ajatuksensa, osaamisensa ja kokemuksensa - osaksi kunnan yhteisiä päämääriä.
Asumiseen on tarjolla monenlaisia vaihtoehtoja kunnan vuokra-asunnoista omakotitaloihin.
Rautjärvi on tunnettu Hiitolanjoesta, Simo Häyhästä ja olympia-voittajista.
Kuntaorganisaatio on pieni ja joustava. Eri yksiköiden välillä on helppo tehdä yhteistyötä, kun kaikki tuntevat toisensa. Meillä omaa osaamista on mahdollista käyttää ja kehittää laaja-alaisesti. Työnkuvan sen mahdollistaessa myös osittainen etätyöskentely on mahdollista. Vuoden 2023 työhyvinvointikyselyssä 88% kyselyyn vastanneista suositteli Rautjärven kuntaa työnantajana!
Työnantaja kannustaa työntekijöitään pitämään huolta hyvinvoinnistaan mm. tarjoamalla viikoittaisia jumppatuokioita ja ePassin palveluja sisältäen polkupyöräedun. Työterveyshuollosta vastaa Pihlajalinna. Työhuoneissa on huomioitu hyvä työergonomia ja työntekijöillä on mahdollisuus ladata sähköautoaan kunnantalolla.
Tutustu meihin ja mahdollisuuksiin kotisivuillamme!

Testimonial picture

Olen Jussi-Pekka Keronen ja toimin Rautjärven kunnassa kunnossapitoinsinöörinä. Olen kotoisin Outokummusta ja muutin keväällä 2023 Rautjärvelle töiden perässä Kuopiosta, jossa olin opiskelemassa edelliset neljä vuotta. Muuttaessani tänne minulle löytyi asunto Rautjärven Vuokratalot Oy:n asunnoista.

Työt aloitin kesäkuussa insinööriharjoittelijana, jolloin työtehtävinäni oli elinympäristöpalvelujen työnohjaus ja rakennushankkeiden työmaatehtävät, mutta nopeasti kesän aikana vastuutani lisättiin. Kesän jälkeen minut palkattiin määräaikaiseksi kunnossapitoinsinööriksi. Työtehtäviini kuuluu elinympäristöpalvelujen työnjohto, rakennuttamisen tehtävät ja kunnan kiinteistöjen tekninen isännöinti. Työtehtävät pitävät sopivasti sisällään lähijohtamista, työnjohtamista, konkreettisten töiden suunnittelua ja rakennus- ja korjaushankkeiden läpiviemistä.

Vapaa-aikani kuluu monien eri harrastusten parissa. Harrastan lentopalloa, sulkapalloa ja frisbeegolfia sekä käyn keilaamassa. Näihin on hyvät edellytykset Rautjärvellä. Lisäksi käyn pelaamassa padelia Imatralla. Kalastus ja metsästys kuuluvat myös harrastuksiini ja alueen kalaisa Simpelejärvi antaakin huikeat edellytykset kalastuksen harrastamiseen.

-Jussi-Pekka Keronen

Testimonial picture

Olen työskennellyt Rautjärven kunnan kouluissa opettajana 12 vuoden ajan. Viimeiset seitsemän vuotta olen toiminut myös apulaisrehtorina Simpeleen koulussa. Oli ilahduttavaa, kuinka tavalliselle nuorelle luokanopettajalle annettiin mahdollisuus päästä toimimaan myös apulaisrehtorina, kun ala- ja yläkoulu sekä lukio yhdistettiin saman katon alle.

Kouluyhteisömme on mielestäni erittäin sopivankokoinen. Pidän siitä, että pystyn tutustumaan kaikkiin koulun oppilaisiin, jolloin heidän kanssaan on helpompi toimia myös esimerkiksi välitunneilla. Lapset ja nuoret ovat mukavia ja opetusryhmät miellyttävän kokoisia opettaa. Työkavereiden ja huoltajien kanssa yhteistyö sujuu.

Rautjärvi on myös asuinpaikkani ja nautin lyhyestä työmatkasta sekä paikkakunnan luonnosta. Pieneksi paikkakunnaksi täällä on yllättävänkin hyvät ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Viime keväänä jäin vanhempainvapaalle ja tällä hetkellä keskityn nauttimaan pienestä kotona. Mielestäni Rautjärvi on hyvä paikka kasvaa, asua ja työskennellä.

-Elina Honkanen

Työpaikat
Rautjärven kunta 5

Näytä kaikki