Riihimäen kaupunki - Kuntarekry

Riihimäki – suuri pikkukaupunki

Tervetuloa meille töihin!

Tule Riihimäelle – olemme keskellä kaikkea

Riihimäki on elinvoimainen ja helposti saavutettava pieni suuri kaupunki pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Meille sukkuloit nopeasti niin Helsingistä kuin Tampereelta. Sijaintimme kolmostien ja pääradanvarressa on ihanteellinen – meille on helppo tulla. Tänne pääset nopeasti ja kätevästi ympäri Etelä-Suomea, esimerkiksi pääkaupunkiseudulta matka taittuu jopa 40 minuutissa. Olemmekin pendelöijän taivas, joka on lähellä kaikkea.

Olemme robotiikan pääkaupunki ja robotiikkaopetuksen edelläkävijä. Meidän vahvuuksiamme ovat muun muassa kiertotalous ja Suomen suurin nuorisoteatteri. Kaupunkimme moninaiset palvelut, kuten monipuolinen kulttuuritarjonta, löytyvät kävelymatkan päästä. Meillä arki on helppoa ja sujuvaa. Yhteisömme on avoin, aktiivinen ja suvaitsevainen: tänne kaikki ovat tervetulleita. Tervetuloa Riihimäelle juuri sellaisena kuin olet.

Riihimäki työnantajana

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Me toimimme ja palvelemme ammattitaidolla ja iloisella asenteella. Arvojamme ovat rohkeus, ripeys ja reiluus. Me kehitämme ja kehitymme – jokainen työntekijämme pääsee vaikuttamaan työhönsä. Esihenkilömme saavat kiitosta työntekijöiltä, tämän osoittaa säännöllisesti tehtävä henkilöstökysely. Riihimäki houkuttaa ja koukuttaa. Kun tulet meille töihin, huomaat viihtyväsi niin hyvin, että pian katsotkin jo Riihimäen asuntoilmoituksia.

Arvomme

Reiluus

Palvelemme ystävällisesti, tasapuolisesti ja mutkattomasti. Toimimme luottamuksellisesti ja erilaisuutta ymmärtäen.

Ripeys

Toimimme tehokkaasti ja avoimesti kaupunkilaisten ja yritysten hyväksi. Tunnistamme kaupunkilaisten ja yritysten tarpeita ennakoivasti ja autamme kaupunkilaisia heidän arjessaan.

Rohkeus

Luotamme yhdessä syntyvään luovuuteen, hyvinvointiin ja mahdollisuuksiin. Luomme ratkaisuja, joissa voittavat sekä ihmiset että planeetta. Uskallamme unelmoida, kokeilla ja luottaa yhteisön voimaan.

Tutustu osaajiimme

Luokanopettaja Aaro

Luokanopettaja Aaro Linnalaakso on syntyperäinen riihimäkeläinen. Tosin nuoruudessaan hän asui ja työskenteli myös Helsingissä urheilutoimittajana ja -selostajana. Sittemmin veri veti takaisin kotipuoleen. Linnalaakso on viihtynyt opettajan työssään Riihimäellä erinomaisesti.

Projektiasiantuntija Sari

Sari Ahlholm työskentelee projektiasiantuntijana Riihimäen kaupungilla. Noin vuoden työskentelyn jälkeen minut valittiin Riihikodin palveluvastaavaksi. Tällä hetkellä työskentelen Robotiikkakampuksella projektiasiantuntijana Robo Hoiva -hankkeessa, jossa kokeilemme ja testaamme erilaista robotiikkaa ikäihmisten hoivassa ja palveluissa.

Riihimäen Robotiikkakampus on tulevaisuuden osaamisen koti

Robotiikkaa opiskellaan Riihimäellä varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle. Näemme tärkeänä, että lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus opiskella ja ymmärtää millaisia mahdollisuuksia robotiikka voi tarjota tulevaisuudessa. Robottien suunnittelun ja toteuttamisen avulla opitaan ongelmanratkaisutaitoja, ohjelmointia ja yhteistyön tekemistä.

Robotiikkakampus on robotiikan opetuksen edelläkävijä sekä elinkeinoelämän, oppilaitosten ja tutkijoiden verkosto, jossa tehdään monialaista kehittämistä käyttäjän tarve edellä.

TUTUSTU ROBOTIIKKAKAMPUKSEEN

Avoimet työpaikat