Rovaniemen kaupunki - Kuntarekry

Rovaniemi - Arktisen osaamisen koti

Tule töihin arktiseen pääkaupunkiin

Luo omanlaisesi urapolku

Rovaniemen kaupungin palveluksessa on noin 2000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Iso organisaatio antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kokeilla erilaisia urapolkuja. Rovaniemen tasokkaissa oppilaitoksissa voit myös kouluttautua työn ohessa ja pitää osaamisesi ajan tasalla.

Arktisella pääkaupungilla on jotain, mitä muilla ei ole. Elämme itsevarmasti ja avoimin mielin nykyhetkessä. Uskallamme katsoa tulevaisuuteen sekä luoda kunnianhimoisia ja rohkeita ideoita, jotka ovat kiinnostavia myös kansainvälisesti.

Sovita yhteen työ ja vapaa-aika

Rovaniemen kaupunki on luotettava työnantaja, joka ymmärtää työntekijöiden hyvinvoinnin merkityksen sekä työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen haasteet. Rovaniemi on noin 64 000 asukkaan luovasti lappilainen ja aidosti kansainvälinen, monipuolisten palveluiden voimakkaasti kehittyvä keskus. Kaupungin vireä kulttuurielämä, hyvät harrastusmahdollisuudet ja lähellä oleva luonto tarjoavat loistavat mahdollisuudet palautua työpäivästä.

Aidointa lappilaista yhteishenkeä

Rovaniemellä, Euroopan laajimmalla kaupungilla, on värikäs historia, jonka kerroksia tuomme esiin uusin tavoin. Olemme paljon enemmän kuin jälleenrakennettu kaupan, liikenteen, hallinnon ja matkailun keskus.

Kun Rovaniemen valitsee kotikaupungikseen, voi olla varma, että se herättää kutkuttavaa kateutta, kertoo rohkeudesta ja antaa kenen tahansa persoonaan särmää. Valikoitui asuinpaikaksi sitten eläväinen keskusta tai jokin sitä ympäröivistä kylistä, voi täällä kokea aidointa Lappia ja vahvaa yhteishenkeä.

Rovaniemen kaupunki työllistää

Katso tästä avoimet työpaikkamme ja hae mukaan!

Näytä kaikki

Varhaiskasvatuksen opettajat Heidi ja Emmi muuttivat Helsingistä Rovaniemelle – Hyppy tuntemattomaan kannatti

Lue Emmin ja Heidin uratarina