Rovaniemi - Arktisen osaamisen koti

Tule töihin arktiseen pääkaupunkiin

Luo omanlaisesi urapolku

Rovaniemen kaupunki on Lapin suurin työnantaja, jonka palveluksessa on reilut 3000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Iso organisaatio antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kokeilla erilaisia urapolkuja. Rovaniemen tasokkaissa oppilaitoksissa voit myös kouluttautua työn ohessa ja pitää osaamisesi ajan tasalla.

Arktisella pääkaupungilla on jotain, mitä muilla ei ole. Elämme itsevarmasti ja avoimin mielin nykyhetkessä. Uskallamme katsoa tulevaisuuteen sekä luoda kunnianhimoisia ja rohkeita ideoita, jotka ovat kiinnostavia myös kansainvälisesti.

Sovita yhteen työ ja vapaa-aika

Rovaniemen kaupunki on luotettava työnantaja, joka ymmärtää työntekijöiden hyvinvoinnin merkityksen sekä työn ja perhe-elämän yhteensovittamisen haasteet. Rovaniemi on reilun 60 000 asukkaan luovasti lappilainen ja aidosti kansainvälinen, monipuolisten palveluiden voimakkaasti kehittyvä keskus. Kaupungin vireä kulttuurielämä, hyvät harrastusmahdollisuudet ja lähellä oleva luonto tarjoavat loistavat mahdollisuudet palautua työpäivästä.

Aidointa lappilaista yhteishenkeä

Rovaniemellä, Euroopan laajimmalla kaupungilla, on värikäs historia, jonka kerroksia tuomme esiin uusin tavoin. Olemme paljon enemmän kuin jälleenrakennettu kaupan, liikenteen, hallinnon ja matkailun keskus.

Kun Rovaniemen valitsee kotikaupungikseen, voi olla varma, että se herättää kutkuttavaa kateutta, kertoo rohkeudesta ja antaa kenen tahansa persoonaan särmää. Valikoitui asuinpaikaksi sitten eläväinen keskusta tai jokin sitä ympäröivistä kylistä, voi täällä kokea aidointa Lappia ja vahvaa yhteishenkeä.

Löydä oma urapolkusi

Lääkäriksi Rovaniemelle

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työnkuvan, hyvän seniorituen ja koulutuksiin pääsyn, kilpailukykyisen palkan sekä innostavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön

hoitajaksi rovaniemen kaupunki

Hoitajaksi Rovaniemelle

Rovaniemen kaupungin perusturvapalvelut tarjoavat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille monipuolisen ja kiinnostavan työpaikan. Tehtäviä on monipuolisesti tarjolla, käy vaikka katsomassa!

keikkatöihin rovaniemen kaupungille

Keikkatöihin vaikka heti

Tarvitsemme myös sijaisia, noita arjen pelastajia. Olitpa vaikka opiskelija tai kaipaat lisäduuneja, keikkalaisena voit tehdä töitä silloin kuin sinulle sopii, Tervetuloa lämpimästi sijaiseksemme.

Tutustu uratarinoihin

Nyt puhuvat kotihoidon ammattilaiset: ”Tämä työ on ollut elämäni paras valinta”

Psykologit Tuomas ja Tanja muuttivat töihin Rovaniemen kaupungille: ”Täällä on ihan erilainen mahdollisuus muuttaa asioita”

5 syytä hakea hoitajaksi Rovaniemen kaupungille

”Tajusin, ettei työn tarvitse olla actionia tai ensihoitoa viihtyäkseni”

Rovaniemen kaupunki työllistää

Katso tästä avoimet työpaikkamme ja hae mukaan!

Näytä kaikki

Varhaiskasvatuksen opettajat Heidi ja Emmi muuttivat Helsingistä Rovaniemelle – Hyppy tuntemattomaan kannatti

Lue Emmin ja Heidin uratarina