Tervetuloa töihin arktiseen pääkaupunkiin!

Haluaisitko töihin Rovaniemelle, jossa pohjoinen luonto alkaa kotiovelta ja tarjoaa harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden? Haluatko luotettavan työnantajan, joka tukee hyvinvointiasi sekä mahdollistaa työn ja vapaa-ajan tasapainon? Tule tekemään kanssamme Rovaniemestä entistäkin parempi paikka!

Katso miksi sinun kannattaa valita juuri Rovaniemi.

Kansainvälisiä palveluita ja rentoa elämänrytmiä

Rovaniemi on kansainvälinen ja kokoaan suurempi kaupunki, jossa vallitsee mieltä ja kehoa rauhoittava pohjoinen elämänrytmi. Kaupungin vireä kulttuurielämä, hyvät harrastusmahdollisuudet ja lähellä oleva luonto tarjoavat upeat mahdollisuudet palautua työpäivästä. Myös arjen perusasiat on helppo hoitaa, koska Rovaniemellä kaikki tarvittava on lähellä. Liikenneyhteydet tänne ja täältä maailmalle ovat loistavat.

Antti ja Heini-Tuuli kertovat miten nämä seikat näkyvät heidän elämässään.

Arki ja työ joustavasti tasapainossa

Henkilöstön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja tuemme sinua eri elämäntilanteissa. Esimerkiksi työ ja perhe-elämä tai opiskelu on joustavasti yhteensovitettavissa.

Lapsiperheille Rovaniemi tarjoaa paitsi kattavat palvelut myös turvallisen ja rauhallisen ympäristön elää, kasvaa ja harrastaa. Valikoituipa asuinpaikaksesi eläväinen keskusta tai jokin sitä ympäröivistä kylistä, voit kokea Rovaniemellä aidointa Lappia ja vahvaa yhteishenkeä.

Laura ja Marko pitävät Rovaniemeä juuri sopivana paikkana lapsiperheille. Katso miksi.

Työ, joka koskettaa kaupunkilaisia

Tekemämme työ tuntuu ja näkyy kaupungissa ja sen ihmisten elämässä. Henkilöstömme mielestä työn parhaita puolia on sen merkityksellisyys. Se tuo hyvän olon myös työntekijälle. Rovaniemen kaupunki on yksi Lapin suurimmista työnantajista. Kun tulet meille töihin, tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet kehittyä, kouluttautua ja kokeilla erilaisia urapolkuja.

Katso Vilman ja Markon tarinat työstä ja kehittymisestä Rovaniemen kaupungilla.

Hyvinvointia ja elämänlaatua

Neljä selkeää vuodenaikaa, upeat harrastusmahdollisuudet ja luonto aivan kotiovella, elämisen helppous ja sujuvuus. Monen mielestä nämä seikat tuovat hyvinvointia ja laatua elämään Rovaniemellä.

Saana ja Antti kertovat mitä nämä asiat merkitsevät työssä ja vapaa-ajassa.

Rovaniemen kaupunki työllistää

Katso tästä avoimet työpaikkamme ja hae mukaan!

Näytä kaikki

Varhaiskasvatuksen opettajat Heidi ja Emmi muuttivat Helsingistä Rovaniemelle – Hyppy tuntemattomaan kannatti

Lue Emmin ja Heidin uratarina