Ruskon kunta - Kuntarekry

Rohkeasti lentoon

Tule meille töihin!

Suomen parhaaksi kunnaksikin valittu Rusko on hyvinvoiva, maaseutumaisen rauhallinen ja elinvoimainen liki 6 500 asukkaan kunta vetovoimaisessa Varsinais-Suomessa.

Rusko sijaitsee vain polkupyörälenkin tai korkeintaan lyhyen Föli-bussimatkan päässä Turusta, mutta tunnelma on yhtä turvallinen ja rauhallinen kuin maaseudun kyläyhteisössä: luonto on lähellä ja ihmiset tuntevat toisensa. Rusko houkutteleekin asukkaikseen kasvavasti lapsiperheitä. Kunnalla on perheystävällinen koulu- ja päiväkotiverkko. Kunnan alueella sijaitsevat retkeilyreitistöt ja lenkkipolut tarjoavat kuntalaisille loistavat puitteet liikuntaan ja retkeilyyn. Lisäksi mutkaton hallinto mahdollistaa joustavan rakentamisen ja yrittämisen.

Kunnan palveluissa työskentelee noin 240 työntekijää. Ihmisen kokoisena ketteränä organisaationa Rusko tarjoaa vakaat ja erinomaiset edellytykset työntekijöidensä ammatilliseen kehittymiseen ja oman työn kehittämiseen. Kunnassa työskenteleekin paljon pitkäaikaisia, osaavia ja maalaisjärkisiä ammattilaisia, jotka kehittävät työtään ja kuntaa jalat maassa.

Vaikka Rusko on tunnettu erityisen järkevästä taloudenpidostaan, työntekemisessä Ruskolla on strategialauseensa mukaisesti lupa lähteä lentoon.

Ruskon kunta on savuton työpaikka.

Lämpimästi tervetuloa Ruskolle!

#onniasuuruskolla #kotiseutuontunne

Työllistämme myös seuraavin tavoin:

  • kunnan omat kesätyöpaikat 15-18-vuotiaille
  • nuorten kesätyötuki 15-18 –vuotiaille
  • harjoittelupaikat
  • tukityöllistäminen
  • oppisopimuskoulutus

Avoimet hakemukset: rusko(at)rusko.fi

Tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat

Kaikki kyselyyn vastanneet Ruskon kunnassa työskentelevät esimiehet olivat halukkaita suosittelemaan nykyistä työpaikkaa tuttaville.

Kevään 2023 esimiesten työhyvinvointikysely

Avoimet työpaikat

Hyvinvoivat asukkaat synnyttävät elinvoimaa

Rusko on asukkaidensa yhteisö, jossa sosiaalinen pääoma kasvaa yhteisestä tekemisestä, avoimesta vuorovaikutuksesta ja luottamuksen rakentumisesta. Palvelukokemus muodostuu ihmisten kohtaamisissa ja sen laatu punnitaan arjen haasteissa. Asukaslähtöisyys ja asukkaiden positiiviset vaikuttamis- ja osallistumiskokemukset ovat pohja yhteisöllisyyden, vahvan paikallisidentiteetin ja seuturakkauden vahvistumiselle. Kuntalaisten mahdollisuudet luoda oman näköistä elämää ja samaistua alueelliseen kulttuuriin vahvistavat kunnan identiteettiä ja mainetta sekä toimivat demokratian rakennusaineena. Ruskon kunnan tehtävänä on mahdollistaa asukkailleen onnellinen paikka elää

Ruskon kunta panostaa opettajien digitaitojen kehittämiseen

Opettajien digitaalista toimintaympäristöä ja opettajien digitaitoja on Ruskolla pyritty kehittämään useiden vuosien ajan. "Uskon, että asiat ovat menneetkin paljon eteenpäin viimeisen kymmenen vuoden aikana. Opettajien digiosaamisen kehittämiseksi ja osaamisen seuraamiseksi olemme tehneet rakenteita ja suuren määrä materiaaleja, jotta olemassa oleville resursseilla kehittäminen on jatkuvaa", kertoo Ruskon kunnan opetuksen digitalisaation koordinaattori Janne Korsimo

Lue lisää

Vapaa-ajan palvelut

Työikäisten liikunta

Ruskon kunta tarjoaa työikäisille hyvät olosuhteet liikunnallisesti aktiiviseen arkeen ja harrastamiseen.

Ruskon kunnankirjasto

Ruskon kirjastot kuuluvat Vaski-kirjastoihin, joihin kuuluu 61 kirjastotoimipistettä Varsinais-Suomen alueelta.

Museot

Ruskolla on viisi erilaista museota. Pääset tutustumaan museoihin täältä.

Varhaiskasvatusta idyllisessä maalaismaisemassa

Etsitkö merkityksellistä työtä, minkä vaikutukset näkyvät pitkälle tulevaisuuteen? Tule töihin Ruskon varhaiskasvatuksen kehittämismyönteiseen, jatkuvasti uudistuvaan ja hyväksyvään työyhteisöön. Osaava ja pysyvä henkilöstä tukee uusia tulijoita ystävällisellä ja kannustavalla otteella. Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutusten ja jatkuvan työssäoppimisen kautta. Tule siis osaksi huippuhyvää työyhteisöä!

Lue lisää

Ruskolaisten arvostamat asiat kotikunnastaan

Hyvämaineisuus

Rauhallinen ympäristö

Sijainti lähellä Turkua

Ihana luonto ja maaseutu