Skip to main content
Ruskon kunta Ruskon kunta Ruskon kunta

Ruskon kunta

Suomen parhaaksi kunnaksikin valittu Rusko on hyvinvoiva, maaseutumaisen rauhallinen ja elinvoimainen liki 6 500 asukkaan kunta vetovoimaisessa Varsinais-Suomessa.

Rusko sijaitsee vain polkupyörälenkin tai korkeintaan lyhyen Föli-bussimatkan päässä Turusta, mutta tunnelma on yhtä turvallinen ja rauhallinen kuin maaseudun kyläyhteisössä: luonto on lähellä ja ihmiset tuntevat toisensa. Rusko houkutteleekin asukkaikseen kasvavasti lapsiperheitä. Mutkaton hallinto mahdollistaa joustavan rakentamisen ja yrittämisen.

Kunnan hallinto-, sivistys-, hyvinvointi- ja teknisissä palveluissa työskentelee noin 230 työntekijää. Ihmisen kokoisena organisaationa Rusko tarjoaa vakaat ja erinomaiset edellytykset työntekijöidensä ammatilliseen kehittymiseen ja oman työn kehittämiseen. Kunnassa työskenteleekin paljon pitkäaikaisia, osaavia ja maalaisjärkisiä ammattilaisia, jotka kehittävät työtään ja kuntaa jalat maassa.

Vaikka Rusko on tunnettu erityisen järkevästä taloudenpidostaan, työntekemisessä Ruskolla on strategialauseensa mukaisesti lupa lähteä lentoon.

Lämpimästi tervetuloa Ruskolle!

#onniasuuruskolla
#kotiseutuontunne

Työpaikat
Ruskon kunta 8

Näytä kaikki