Tervetuloa töihin Sastamalaan!

Monipuolisia työmahdollisuuksia

Sastamalassa on töitä eri alojen osaajille. Tarjoamme työntekijöillemme vaihtelevia työtehtäviä eri toimialoilla. Työnteon ja vapaa-ajan rytmittäminen onnistuu meillä hyvin; monella alalla voit työskennellä osittain etänä.

Tule töihin Sastamalaan - tarjoamme hyvät puitteet omannäköiseen elämään.

avoimet tehtävät

Tutustu eri toimialoihin

Opetusala

Tarvitsemme osaavaan ja mukavaan joukkoomme opettajia ja koulunkäynninohjaajia eri pituisiin virka- ja työsuhteisiin sekä perusopetukseen että lukiokoulutukseen.

Varhaiskasvatus

Sastamalan varhaiskasvatus tarjoaa merkityksellistä työtä lasten parissa. Meillä on eri puolilla kaupunkia maltillisen kokoisia päiväkoteja, joissa jokainen pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä.

Maatalouslomitus

Sastamalan maatalouslomituksen paikallisyksikkö hallinoi lähes koko Pirkanmaan maakunnan maatalouslomituksia; lomittajia meillä työskentelee noin 120. Etsimme omatoimiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme lisää tulevaisuuden tekijöitä.

Sastamalan kaupunki työnantajana

Sastamalan kaupungin työntekijänä kehität vireän ja elinvoimaisen kaupungin palveluja. Arvojamme ovat rohkea realismi, osaava uudistuminen ja yhteistyön voima. Näiden avulla pyrimme kehittämään toimintaamme ja kehittymään työnantajana.

Haluamme olla jatkuvasti uudistuva työnantajaa, joka mahdollistaa kasvuympäristön niin kokeneille tekijöille kuin tulevaisuuden huippuosaajille.

Kattavat henkilöstöedut

Työhyvinvoinnin tukeminen

Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi työntekijöillämme on käytössä työterveyshuoltopainotteinen yleislääkäritasoinen terveydenhuolto.

Liikuntaetu ja virkistystoiminta

Hyvät liikuntaedut ja virkistystoiminta lisäävät työhyvinvointia. Tuemme henkilöstön liikkumista ja hyvinvointia mm. sadan euron vuosittaisella epassi-saldolla.

Joustavat etätyömahdollisuudet

Etätyömahdollisuudet tuovat joustoa työelämän ja arjen yhteensovittamiseen.

Sastamalassa elämä on muutakin kuin työelämää!

Meillä voit elää omannäköistä elämää joko vireän kaupungin sykkeessä tai maaseudun rauhassa. Ympäröivä luonto tarjoaa mahdollisuuksia virkistäytymiseen ja lukuisat kulttuuririennot houkuttelevat.

Asumisen mukavuutta

Sastamala tarjoaa monimuotoisen ja viihtyisän asuinympäristön, kauniit järvimaisemat sekä kehittyvät palvelut ja liikenneyhteydet. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet löytyvät nekin omalta kylältä.

Harrastuksia joka lähtöön

Vauhdikasta liikuntaa vaikkapa Ellivuoren vaihtelevissa maastoissa tai keskustan laadukkaassa liikuntapuistossa? Meillä on myös erittäin laajaa kulttuuritarjontaa laidasta laitaan. Sinä valitset!

Erinomainen sijainti

Moni suomalainen haaveilee asumisesta järven läheisyydessä, mutta hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä. Tätä kaikkea on tarjolla meillä Sastamalassa: kaupunki sijaitsee valtateiden varressa ja junayhteyksien äärellä, joten liikkuminen on kätevää.

Sastamalan kaupunki on Hyvän mielen työpaikka

Sastamalan kaupunki on saanut Hyvän mielen työpaikka -merkin tunnustuksena siitä, että kaupunki täyttää mielenterveyden edistämisen kriteerit ja sitoutuu vahvistamaan työntekijöiden mielenterveyttä suunnitelmallisesti. Vuosi 2024 on Sastamalan kaupungilla mielen hyvinvoinnin vuosi.