Skip to main content
Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunta tarjoaa asukkailleen ruuhkatonta tunnelmaa, meren- ja luonnonläheisyyttä sekä edullisia asumiskustannuksia. Täällä elämä on tavallisen laadukasta ja ihmiset ovat suorapuheisia sekä rehtejä. Me viihdymme täällä - toivottavasti sinäkin.

Satakunnan sairaanhoitopiiri on arvostettu ja kehitysmyönteinen työnantaja. Meillä työskentelee noin 3 700 ammattitaitoista työntekijää ja olemme yksi alueemme merkittävimmistä terveydenhuollon alan työnantajista. Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestävä ja tuottaja alueensa noin 220 000 asukkaalle.

Tarjoamme työntekijöillemme viihtyisän ja toimivan työympäristön sekä työyhteisön. Annamme mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitehtävissä ja monenlaisissa ison organisaation muissa tehtävissä.

Meillä voit osallistua myös tutkimustoimintaan, johon tarjoamme vahvan tuen. Potilaan hyvän hoidon takaamiseksi haluamme panostaa työntekijöiden hyvinvointiin.

Tule meille, meillä viihdytään!

Työpaikat
Satakunnan sairaanhoitopiiri 34

Näytä kaikki
Näytä kaikki