Parasta elämänlaatua Saimaan sydämessä

Tule töihin Savonlinnaan!

Omanlainen elämä saarten sylissä Saimaalla

Savonlinna on kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki, joka tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään. Asumisviihtyvyydeltään korkeatasoisessa kaupungissamme on hyvät, toimivat palvelut sekä monipuoliset opiskelumahdollisuudet. Vapaa-ajanvieton sekä harrastamisen mahdollisuudet ovat edullisia, moninaisia ja lähellä. Savonlinnan kansainvälisestikin tunnustettu ja arvostettu kulttuuritarjonta sekä kaunis järvikaupunkimiljöö houkuttelevat meille kesäasukkaita ja vierailijoita kaikkialta maailmasta. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme

Tuotamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita kolmella eri toimialalla: keskushallinto, sivistystoimiala ja tekninen toimiala. Meillä työskentelee yli 1000 työntekijää.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä eri alojen osaajille.

Ulkopaikkakunnalta kaupunkiin muuttavalle on tarjolla ensimmäisen asuinvuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta Savonlinnan Vuokratalojen asunnoissa.

Tutustu asuntoetuun

Työnantaja tukee ja arvostaa työpanostani sekä tarjoaa hyvin täydennyskoulutusta. Lisäksi voin keskustella matalalla kynnyksellä esihenkilöni kanssa ja tuoda esiin omia kehitysehdotuksia.

Työntekijä
Mielekästä työtä mielettömissä maisemissa

Savonlinnan kaupunki on turvallinen ja monipuolinen työnantaja. Tuemme ja arvostamme jokaista työntekijää sekä tarjoamme mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa työstään. Panostamme laajasti työhyvinvointiin ja viihtyisyyteen työpaikoilla.

Vaihtelevia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille

Keskushallinto

Olemme kehittämässä alueemme elinvoimaisuutta sekä varmistamassa kuntalaispalvelujen toimivuutta. Tuotamme organisaatiollemme sisäisesti ICT-, talous- ja henkilöstöpalvelut.

Sivistystoimiala

Tuotamme laadukasta varhaiskasvatusta, perusopetusta ja lukiokoulutusta. Mahdollistamme monipuoliset kulttuuripalvelut. Vapaa-aikapalvelut huolehtii useista liikuntamahdollisuuksista kaikenikäisille sekä erilaisista nuorten palveluista.

Tekninen toimiala

Vastaamme asumis- ja kaupunkiympäristön kehittämisestä ja toimivuudesta sekä alueiden käytön suunnittelusta. Huolehdimme tilojemme siisteydestä ja tarjoamme ateriapalveluja asiakkaillemme. Tarjoamme tukea työllistymisen haasteisiin.

Avoimet työpaikat

Savonlinna tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne.