Someron kaupunki - juttu tääl onnistuu!

Tervetuloa töihin Someron kaupunkiin!

Työnantajana Someron kaupunki - tervetuloa taloon!

Somero on palvelurikas noin 8 500 asukkaan kaupunki Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen ja Uudenmaan risteyksessä. "Keskellä kaikkea ja samalla ihanasti keskellä ei mitään", on meillä tapana sanoa kaupungistamme, joka tarjoaa sekä maaseudun vilskettä että kaupungin rauhaa. Aitiopaikkamme keskellä vilkkainta Suomea sopii kätevästi työssäkäyntiin, tulet sitten mistä ilmansuunnasta tahansa. Someron kaupungilla työskentelee noin 350 työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuvaa työntekijää. Meitä yhdistää halu tehdä töitä yhteisen hyvän eteen. Työllämme on joka päivä tarkoitus ja merkitys, kun tiedämme sen kautta tekevämme somerolaisten ja Somerolla aikaansa viettävien palveluista sujuvia ja arjesta toimivaa.

Somero on kaupunki, joka jaksaa positiivisesti yllättää sekä kävijöitä että täällä jo pidempään asuneita. Myös me kaupungin henkilöstöön kuuluvat haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiostamme tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan. Vaikka kaupunkiorganisaationa väistämättä teemmekin joitain asioita perinteisesti, emme ole kaavoihimme kangistuneita, vaan valmiita ottamaan käyttöön yllättäviäkin ratkaisuja hypätäksemme edelläkävijöiden junaan.

Juttu tääl onnistuu!

...on kaupunkimme slogan. Se mukailee paikkakunnan oman rock-legendan, Rauli Badding Somerjoen unohtumattoman kappaleen sanoja ja kuvaa Someroa loistavasti. Yritteliäs ja yhteisöllinen 'tehdään eikä jäädä ihmettelemään' -asenne on nimittäin Somerolle ja somerolaisille tyypillinen - siitä meidät tunnetaan myös Someron ulkopuolella! Täällä ymmärretään, että yhteisöllisesti tekemällä saamme aikaan paljon enemmän kuin jokainen yksinään puurtaen. Siksi Somerolta löytyy pieneksi paikkakunnaksi valtavasti harrastustoimintaa ja tapahtumia. Yhteisöllinen ja yritteliäs ilmapiiri näkyy myös siinä, että yhteistyö kaupungin ja paikallisten yrittäjäjärjestöjen ja yhdistysten välillä on vahvaa. Meillä ymmärretään yrittäjyyden arvo ja sivistystoimessamme panostetaan laadukkaaseen yrittäjyyskasvatukseen.

Mietitkö muuttamista työn perässä?

Tul kotja Somerol! Meillä on tarjota maanmainio paikka työskennellä, elää ja yrittää missä elämänvaiheessa tahansa. Etenkin lapsiperheille Somero on nappivalinta: erinomaiset palvelut, laadukas koulupolku varhaiskasvatuksesta peruskouluun ja aina korkeatasoiseen lukioon saakka, turvallinen kasvuympäristö ja ison kaupungin kokoluokkaa oleva harrastusvalikoima. Meidän lyömätön etumme on pienen kaupungin hintataso niin harrastuksissa kuin asumisessakin. Meillä viihdytään myös myöhemmissä elämänvaiheissa, koska palvelut toimivat ja eläväisessä keskustassamme kaikki on lähellä. Täällä elät väljemmin ja edullisemmin, harrastat vaikka mitä ja nautit samalla arjen sujuvuudesta!

Lue lisää: www.yllättäväsomero.fi
..tai tule käymään! Matkailusivultamme löydät kohteet ja menovinkit: www.visitsomero.fi

Tällä hetkellä haemme tekijöitä näihin tehtäviin

Yhteisiin arvoihimme perustuvaa työtä

Kaupunkiorganisaatiossa työskentelevinä meillä on vastuullinen näköalapaikka siihen, miten Somero elää ja kehittyy. Kaikki työ, mitä meillä täällä teemme on tärkeää ja merkityksellistä, sillä se on työtä suoraan omien asukkaidemme hyväksi. Luomme somerolaisille hyvät peruspalvelut ja toimimme avoimesti sekä asiakasta kuunnellen. Samalla olemme mukana vaikuttamassa kaupungin yhteisöllisen ja kehitysmyönteisen ilmapiirin ylläpitämiseen. Kestävyysajattelu ja ympäristöystävällinen toimintatapa ovat mukana kaikessa kaupunkiorganisaatiomme tekemisessä - haluamme että Somero on hyvä paikka asua ja yrittää myös tulevaisuudessa!

Työntekijän hyvinvointia tukevat työsuhde-edut

Meillä jokaisen työntekijän työpanos, osaaminen ja viihtyvyys ovat tärkeitä asioita. Pidämme huolta työntekijöidemme ammatillisesta osaamisesta ja tuemme myös omaehtoista opiskelua. Henkilöstön jaksamisesta huolehdimme järjestämällä työkykyä ylläpitävää toimintaa. Someron kaupunki tukee työntekijöidensä omaehtoista liikuntaa, kulttuuria ja työhyvinvointia mm. ePassi-palvelun avulla. Henkilöstöetuihimme kuuluu myös kattava työterveyshuolto Oiva Työterveydessä täällä Somerolla. Tarjoamme myös mahdollisuuden ruokailla erittäin edullisesti kaupungin omissa ruokailupaikoissa.

Tutustu tekijöihin ja työpaikkoihin

Tiia työskentelee vapaa-aikapalveluissa Someron uimahalli Loiskeessa monipuolisesti uimaopetuksen, kahvion, toimistotöiden, ja uimavalvonnan parissa. Katso mitä uimavalvojan tavalliseen työpäivään uimahallilla kuuluu!

Pst! Someron uimahalli Loiske ja Monitoimitalo ovat tykätty ja kehuttu paikka polskia sekä treenata kuntosalilla tai sisähallissa. Meillä on myös kahvio, josta saat pientä syötävää virkistykseksi uinnin ja treenin jälkeen. Tervetuloa käymään vaikka vähän kauempaakin!

Uimahallin ja muut vapaa-ajanviettomahdollisuutemme löydät täältä
Työ ja vapaa-aika hyvässä tasapainossa

Koska elämä on muutakin kuin työtä, pidetään meillä huolta siitä, että työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Työajat pyritään pitämään säännöllisinä ja useilla aloilla on mahdollisuus joustaviin työaikajärjestelyihin. Somerolla on myös huikeat vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Täällä voit harrastaa lähes mitä vain! Kunta-alalla pääset nauttimaan myös pitkistä vuosilomista, jotka parhaimmillaan ovat 38 vuosilomapäivää vuodessa. Someron kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteistä hyvää aitiopaikalta – ja jokaisella työpäivälläsi on merkitys.

Arki sujuu mutkattomasti, palvelut pelaavat loistavasti ja harrastuksia löytyy laidasta laitaan. Täällä kelpaa asua!

Somerolta löydät kaikki hyvän elämän ainekset. Mitä jos muuttaisitkin meille? Tutustu ja ihastu yllättävään Someroon >>

Someron kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteistä hyvää aitiopaikalta – ja jokaisella työpäivälläsi on merkitys.

Tervetuloa tiimiin tekijöiden Somerolle!