Someron kaupunki

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somerolla asuminen on edullista, pääkaupungin kaksion hinnalla saat Somerolta omakotitalon tontteineen. Somerolla voit valita asumismuotosi elämäntilanteen mukaan. Kaupunki tarjoaa vuokra-asuntoja sekä rivi- että kerrostaloissa. Somerolla voit täyttää unelmasi, rakentaa kodin järven rannalle kaupungin keskustaan tai asettua mummon-mökkiin maaseudun rauhaan.

Lasten päivähoito on turvattu. Alakouluja on vielä useassa Someron kylässä, ja Somerolla voi opiskella ylioppilastutkintoon saakka. Monipuoliset ammatilliset jatko-opintomahdollisuudet löytyvät Salosta ja Forssasta. Yliopistokaupungit Helsinki, Turku ja Tampere sijaitsevat noin sadan kilometrin päässä. Someron kansalaisopisto tarjoaa yleissivistävää aikuiskoulutusta ja avointa yliopisto-opetusta.

Somerolla toimii liike- ja palvelualan yrittäjiä kaupungin kokoon nähden runsaasti. Palvelut ovat monipuolisia, kaikki tarvittava löytyy omalta paikkakunnalta. Voit asioida kiireettömästi ilman pysäköintiongelmia ja saat henkilökohtaista palvelua.

Tuotannollista toimintaa on mm. metalli-, elektroniikka-, rakennus- ja elintarvikealalla. Somero on yksi Suomen merkittävimmistä maatalouspitäjistä.

Työpaikat
Someron kaupunki 5

Näytä kaikki