Someron kaupunki - Kuntarekry

Someron kaupunki - juttu tääl onnistuu!

Tervetuloa töihin Someron kaupunkiin!

Työnantajana Someron kaupunki

Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan. Vaikka teemmekin joitain asioita perinteisesti, emme ole kaavoihimme kangistuneita, vaan valmiita tekemään yllättäviäkin ratkaisuja hypätäksemme edelläkävijöiden junaan.

Someron kaupungilla työskentelee noin 350 työntekijää. Meitä Someron kaupungin työntekijöitä yhdistää halu tehdä töitä yhteisen hyvän eteen. Me teemme somerolaisten ja Somerolla aikaansa viettävien palveluista sujuvia ja arjesta paremman.

Tällä hetkellä haemme tekijöitä näihin tehtäviin

Yhteisiin arvoihimme perustuvaa työtä

Kaupunkiorganisaatiossa työskentelevinä meillä on vastuullinen näköalapaikka siihen, miten Somero elää ja kehittyy. Kaikki työ, mitä meillä täällä teemme on tärkeää ja merkityksellistä, sillä se on työtä suoraan omien asukkaidemme hyväksi. Luomme somerolaisille hyvät peruspalvelut ja toimimme avoimesti sekä asiakasta kuunnellen. Samalla olemme mukana vaikuttamassa kaupungin yhteisöllisen ja kehitysmyönteisen ilmapiirin ylläpitämiseen. Kestävyysajattelu ja ympäristöystävällinen toimintatapa ovat mukana kaikessa kaupunkiorganisaatiomme tekemisessä - haluamme että Somero on hyvä paikka asua ja yrittää myös tulevaisuudessa!

Työntekijän hyvinvointia tukevat työsuhde-edut

Meillä jokaisen työntekijän työpanos, osaaminen ja viihtyvyys ovat tärkeitä asioita. Pidämme huolta työntekijöidemme ammatillisesta osaamisesta ja tuemme myös omaehtoista opiskelua. Henkilöstön jaksamisesta huolehdimme järjestämällä työkykyä ylläpitävää toimintaa. Someron kaupunki tukee työntekijöidensä omaehtoista liikuntaa, kulttuuria ja työhyvinvointia mm. ePassi-palvelun avulla. Henkilöstöetuihimme kuuluu myös kattava työterveyshuolto Oiva Työterveydessä täällä Somerolla. Tarjoamme myös mahdollisuuden ruokailla erittäin edullisesti kaupungin omissa ruokailupaikoissa.

Tutustu tekijöiden Someroon

Tiia työskentelee vapaa-aikapalveluissa Someron uimahalli Loiskeessa. Katso mitä tavalliseen työpäivään uimahallilla kuuluu!

Työ ja vapaa-aika hyvässä tasapainossa

Koska elämä on muutakin kuin työtä, pidetään meillä huolta siitä, että työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Työajat pyritään pitämään säännöllisinä ja useilla aloilla on mahdollisuus joustaviin työaikajärjestelyihin. Somerolla on myös huikeat vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Täällä voit harrastaa lähes mitä vain! Kunta-alalla pääset nauttimaan myös pitkistä vuosilomista, jotka parhaimmillaan ovat 38 vuosilomapäivää vuodessa. Someron kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteistä hyvää aitiopaikalta – ja jokaisella työpäivälläsi on merkitys.

Somerolta löytyvät kaikki hyvän elämän ainekset. Arki sujuu mutkattomasti, palvelut pelaavat loistavasti ja harrastuksia löytyy laidasta laitaan. Täällä kelpaa asua! Mitä jos muuttaisitkin meille? Tutustu ja ihastu yllättävään Someroon!

Someron kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteistä hyvää aitiopaikalta – ja jokaisella työpäivälläsi on merkitys.

Tervetuloa tiimiin tekijöiden Somerolle!