Parasta elämää

Tervetuloa meille töihin!

Lumoava ja elinvoimainen saaristokunta

Vireä Saimaan saaristokunta Taipalsaari sijaitsee Etelä-Karjalan maakuntakeskuksen ja Suomen ilmastopääkaupungin, Lappeenrannan, naapurissa. Taipalsaari on nuorekas kasvukunta hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan upeissa luontomaisemissa. Noin puolet Taipalsaaren pinta-alasta on sinistä Saimaata toisen puolen muodostuessa noin 700 saaresta. Rantaviivaa kunnalla on peräti 1008 kilometriä.

Taipalsaari on osa Saimaan rannoille rakentuvaa virkistysaluekokonaisuutta, ja kunnassa tehdäänkin aktiivista yhteistyötä muiden alueen kuntien ja toimijoiden kanssa: kyläyhdistykset yhdessä kunnan kanssa pitävät seudun vireänä ja tuottavat monipuolisia tapahtumia pitkin vuotta. Myös asuminen maalaiskunnassamme on edullista ja asuntoja sekä tontteja on tarjolla monenlaisiin tarpeisiin.

Tervetuloa Taipalsaarelle viettämään parasta elämää!

Taipalsaaren kunta työnantajana

Työnantajana Taipalsaaren kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava ja edistävä, vastuullinen sekä työntekijäystävällinen. Teemme henkilöstötyötä pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti sekä tuloksia seuraten ja niihin reagoiden. Panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin sekä tuemme työntekijöiden halua kehittää omaa osaamistaan, työtään ja hyvinvointiaan. Tarjoamme työntekijöille mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Henkilöstön käytössä on kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaedut kuten Epassi, maksuton kuntosali, mahdollisuus työsuhdepyörään sekä maksuttomia kuukausittaisia lajikokeiluja. Olemme perhemyönteinen työyhteisö ja meille on myönnetty Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatti. Lisäksi henkilöstöllämme on käytössä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Pyrimme siihen, että jokainen saisi tehdä työtään innostuneesti omilla vahvuuksillaan ja kokisi työnsä merkitykselliseksi. Tutustuthan rohkeasti avoimiin työpaikkoihimme. Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoomme!

Koti Saimaan sylissä

Saimaan rannoille ja sadoille saarille levittäytyvä Taipalsaari on samanaikaisesti kerrassaan mainio asuinpaikka ja upea lomakohde.

Meillä nautit virkistävästä arjesta ja ihanteellisista vapaa-ajan mahdollisuuksista ympäri vuoden. Taipalsaari tarjoaakin erinomaiset puitteet monipuoliseen vapaa-ajan viettoon: ihastuttavat luontokohteet, paikalliset elämykset sekä historialliset kulttuurikohteet, jotka jokainen haluaa ehdottomasti kokea vieraillessaan Taipalsaarella.

Parasta Taipalsaarella on ystävälliset ihmiset, toimivat arjen peruspalvelut sekä luonnonläheinen elämä: talvella työpäivän jälkeen voi pulahtaa Saimaassa, käydä rauhallisella kävelyllä lähimetsässä tai vaikka lumikenkäillä lukemattomissa mahtavissa maisemissa. Kesälläkin luontoon pääsee helposti ja vaivattomasti: retket omatoimisesti tai ohjatusti onnistuu paikallisten yritysten avulla.

Tule sinäkin ihastumaan Taipalsaareen ja elämään omannäköistä elämää! Taipalsaarella työ, asuminen ja vapaa-aika yhdistyvät onnelliseksi arjeksi ympäri vuoden. Täällä voi nauttia jokaisesta hetkestä kuin lomapäivästä Taipalsaaren ainutlaatuisissa maisemissa aktiivisesti ja yhteisöllisesti tai rauhallisesti omassa tahdissasi.

Töissä Taipalsaaren kunnalla

Allow contentSalli sisältö kategoriassa analytics

Kunnan avoimet työpaikat