Tammelan kunta - Kuntarekry

Parasta Sinulle - Lounais-Hämeen Helmi

Tervetuloa meille töihin!

Tammelan kunta työnantajana

Tervetuloa töihin Tammelan kunnalle

Tammela on n. 6000 asukkaan ja kahden kansallispuiston kotikunta, joka tunnetaan Lounais-Hämeen helmenä.

Meillä on luonnonläheistä asumista ja monipuoliset ajassa elävät liikunta-, kulttuuri ja harrastusmahdollisuudet. Sijaitsemme Forssan ja Hämeenlinnan kaupunkien naapurina, vain tunnin etäisyydellä niin Turusta, Tampereesta kuin pääkaupunkiseudustakin.

Tammelan kunnalla työskentelee n. 230 todellista helmeä, monipuolisissa tehtävissä. Kunta tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä eri ammattialoilla yli kuudella kymmenellä ammattinimikkeellä. Meillä on myös useita mahdollisuuksia opintoihin liittyviin harjoitteluihin sekä opinnäytetöihin. Katso myös keikkatyömahdollisuudet ateria- ja siivouspalveluissa, varhaiskasvatuksessa sekä opetuspalveluissa.

Liity sinäkin osaksi helminauhaa ja katsotaan yhdessä, mitä voisimme tarjota juuri sinulle! Lisätietoja henkilöstöpäällikkö Leena Ahola etunimi.sukunimi@tammela.fi

Monipuolisia työmahdollisuuksia

Sivistyspalvelut työllistää yli 120 henkilöä opetus- ja varhaiskasvatuspalveluissa sekä hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluiden tehtävissä. Teknisen alan tehtäviä on maankäytön, rakentamisen sekä kiinteistöjen palvelualueilla. Myös ateria- ja puhdistuspalvelut työllistää huomattavan määrän henkilöstöä. Hallinnon palvelualueella hoidetaan mm. kunnalliseen päätöksentekoon liittyviä talous- ja hallintopalveluja sekä kotouttamis- ja työllisyyspalveluja kunnan asukkaille.

Liity Helmien nauhaan

Tammela haluaa olla edelläkävijä. Henkilöstöä kannustetaan työn ja toimintatapojen aktiiviseen kehittämiseen. Meillä kuunnellaan, kokeillaan, mahdollistetaan ja välitetään. Esihenkilötyössä korostamme valmentavaa ja osallistavaa työotetta.

Työnantajana haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, kehittää omaa osaamistaan ja saa merkitystä sekä työniloa tekemästään työstään. Tarjoamme kannustavan työympäristön ja mahdollisuuksia kehittyä yhdessä.

Satsaamme henkilöstömme hyvinvointiin:

  • 120 euron liikunta- ja hyvinvointietu ePassi Flexillä
  • maksuton iltapäiväkahvi
  • henkilökunnan oma mökki vuokrattavissa
  • henkilöstön kuntosalivuoroja ja alennusta ryhmäliikunnasta
  • Työsuhdepolkupyöräetu 4000 € asti
  • Kivoja yhteisiä tapahtumia
  • etätyön mahdollistaminen

SÄ OOT IHAN HELMI!

Tekniset palvelut

Katso videolta, kuinka Janne päätyi nuorisotyöpajan kautta - vakituiseen tehtävään Tammelan kunnalle.

Varhaiskasvatus

Tammelassa on maksuton varhaiskasvatus! Tammitarhanpäiväkodin johtaja Emmi kutsuu videolla kaikki tervetulleeksi Tammelaan.

Ruokapalvelut

Videolla Riikka kertoo urakehityksestään Tammelan kunnalla.

Kaikki avoimet työpaikkamme: