Tampereen Infra

Tampereen Infra Oy

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Kunnossapitopalvelut huolehtii suuressa osassa Tamperetta katujen ja viheralueiden kunnossapidosta. Myös liikunta- ja leikkipaikkojen, uimarantojen, talviuintipaikkojen, metsien, puiden ja taimistojen hoito kuuluvat monipuoliseen palveluvalikoimaan.

Rakentamispalvelujen tehtävänä on rakentaa ja peruskorjata mm. katuja, puistoja, liikunta- ja leikkipaikkoja, yleisiä alueita ja vesihuoltoa.

Paikkatietopalvelut tuottaa mittauksiin ja tutkimuksiin perustuvaa paikkatietoa. Lisäksi käsittelemme ja luovutamme paikkatietoa asiakkaille. Paikkatietopalveluilla on merkittävä rooli kiinteistöjen ja rakennusten sekä puistojen ja katujen maastoon merkitsemisessä. Toiminta-alueena on koko kaupunki ja kaupungin erillisprojektien kautta myös koko seutukunta.

Kalustopalvelujen tehtävänä on kaupunkikonsernin auto- ja työkonekaluston vuokrauspalvelujen hoitaminen.

Korjaamopalveluissa huolletaan ja korjataan kaupungin omistamat henkilö-, paketti- ja kuorma-autot sekä erilaiset työkoneet ja laitteet. Näiden lisäksi varikolla tehdään myös varustelutöitä.

Työpaikat
Tampereen Infra 1

Näytä kaikki