Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunki

Kasvava Tampere on tuttu ja kutsuva. Suomen vetovoimaisin kaupunki tunnetaan ennen kaikkea rennosta ilmapiiristään ja suurista hankkeistaan. Tampere on vuodesta toiseen halutuin asuinpaikka, vetoavin opiskelukaupunki ja houkuttelevin matkailukohde. Haluamme olla liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille. Olemme ylpeitä tamperelaisuudesta!

Tampereella on aina ollut työtä, vaikka sen luonne ja tekemisen tapa ovat vaihdelleet vuosien varrella. Tampere tunnetaan edelleen työstä, ja täältä löytyy monialaista osaamista.

Olemme Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 000 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Palvelumme sijoittuvat neljälle, kunnan perustehtäville perustuvalle palvelualueelle: elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue, kaupunkiympäristön palvelualue, sivistyspalvelujen palvelualue ja sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Haluamme huolehtia yhdessä, että Tampere on inhimillinen, vetovoimainen ja paras paikka - nyt ja tulevaisuudessa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni-kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen henkeä ympäri vuoden.

Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme. Sinua ja osaamistasi tarvitaan!

Työpaikat
Tampereen kaupunki 99

Näytä kaikki
Näytä kaikki