Tervetuloa joukkoomme

Tays työnantajana

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Uudistamme toimintaamme ja tilojamme sekä panostamme digipalvelujen kehittämiseen. OmaTaysia käyttää jo yli 100 000 potilasta. Hyvän hoidon lisäksi koulutamme sairaanhoidon ammattilaisia, osallistumme uusien hoitomenetelmien kehittämiseen ja teemme lääketieteellistä tutkimusta.

Pirkanmaan kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pirkanmaalla on näillä julkisilla palveluilla sen jälkeen vain yksi järjestäjä, Pirkanmaan hyvinvointialue. Pirkanmaa on väestöpohjaltaan suurin hyvinvointialue, asukkaita on noin 500 000.

Tutustu osaajiimme

Ovatko he tulevia työkavereitasi? Tutustu osaajiimme ja työhömme.

Parasta kesätyössä: oppiminen, hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit.

Sijaisuus Taysissa tuo uutta osaamista ja ihania työkavereita

Palkitsevaa työtä kehitysvammaisten nuorten parissa

Joustavat työvuorot lisäävät työhyvinvointia gastroenterologian osastolla

”Lähellä ihmisten ajatuksia”

-Tässä työssä on hyvin etuoikeutettu, pääsee lähelle ihmisten yksityisiä ajatuksia. Alalla yhdistyy keho ja mieli ja niiden yhteistoiminta.

Videolla psykiatriaan erikoistuvan lääkärin mietteitä työstä Taysissa.

”Halusin tehdä jotain merkityksellistä”

-Tässä työssä täytyy olla tarkka ja huolellinen. Ajattelen aina, onko tämä instrumenttikori nyt sellaisessa kunnossa, että voisin laittaa tämän leikkaukseen, jossa on joku läheiseni.

Katso videolta välinehuoltajan mietteitä työstään.

Elämän tähden

Olemme haluttu hoitopaikka, koska palvelemme sujuvasti ja ammattitaidolla. Me työskentelemme yhdessä, elämän tähden. Millaisia ovat arvomme ja tavoitteemme - tutustu strategiaamme videolla.

Kurkkaa myös nämä

Asuntoa vailla?

Mikäli tarvitset vuokra-asuntoa lyhyeksi tai pitemmäksi aikaa, meillä on hyviä vaihtoehtoja Tampereella ja Nokialla.

Virkisty vapaalla

Henkilöstön vapaa-aikayhdistys Ta-Va ry järjestää toimintaa liikunnan ja kulttuurin ystäville: elokuvia, teatteria, soutua, kuntosali, jumppia – ja muuta!

Meillä voit kehittyä ja kehittää

Tays järjestää vuosittain lähes 1000 eri koulutusta terveysalan ammattilaisille. Voit rikastaa osaamistasi myös hyödyntämällä mahdollisuutta työnkiertoon.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki työpaikat