Tervolan kunta

Tervolan kunta

Tervetuloa Tervolaan töihin!

Myönteisten mahdollisuuksien Tervola on reilun 3000 ihmisen elinvoimainen Kemijoen halkoma maaseutukunta Kemin, Tornion ja Rovaniemen kaupunkien keskipisteessä. Tervolassa voi aidosti asua maalla Suomen suurimman joen rannalla ja samanaikaisesti käyttää ympäröivien kaupunkien yli 100.000 asukkaan palveluita sekä hyviä maantie-, lento-, juna- ja tietoliikenneyhteyksiä.

Tervola on tekevien ihmisten kunta. Pienen kuntaorganisaatiomme etuna on isompia kollegoitaan ketterämpi päätöksenteko sekä yritysmyönteinen ilmapiiri. Toteutamme palvelujen kehittämisen innovatiivisella suunnittelulla ja hyvällä johtamisella. Meille työssään viihtyvä henkilöstö on keskeisin voimavaramme.

Vehreä Kemijokilaakso, kumpuilevat vaarat ja idylliset talonpoikaispihat maalaavat Tervolan maisemaa. Me asumme väljästi ja mukavasti luonnon sylissä, kuitenkin Tervolan erinomaisten peruspalvelujen äärellä. Ulkoiluihmiselle meillä on loistavat mahdollisuudet. Monipuolinen luonto tarjoaa elämyksiä marjastajille, sienestäjille, metsästäjille sekä sunnuntaisille samoilijoille. Tervola on turvallinen, ihmiselle sopiva paikka.

Työpaikat
Tervolan kunta 3

Näytä kaikki