Tervolan kunta - Kuntarekry

Tervetuloa töihin Tervolan kuntaan!

Tervolan kunta työnantajana

Tervola on tekevien ämpäripäiden kunta! Pienen kuntaorganisaatiomme etuna on isompia kollegoitaan ketterämpi päätöksenteko sekä yritysmyönteinen ilmapiiri. Meille työssään viihtyvä henkilöstö on keskeisin voimavaramme, jonka vuoksi työntekijät saavat hyvän perehdytyksen sekä lämpimän työskentelyilmapiirin. Monisukupolvisuus on vahvuutemme, koska vankka asiantuntemus, kokemus ja uuden oppiminen kohtaavat hyvin eri-ikäisten työtenkijöiden kesken.

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on tärkeää, joten olemme panostaneet työntekijöiden hyvinvointiin. Meillä työntekijät saavat kattavan liikunta- ja kulttuuriedun, maksuttoman kuntosalin, sujuvat työterveyspalvelut sekä sähköpyöräetuuden. Olemme myös savuton työpaikka.

Kiinnostuitko? Tutustu ja lue meistä lisää!

Mikä tekee Tervolasta erityisen paikan asua?

Tervolan valttikorttina on ehdottomasti se, että se sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta! Erinomaiset logistiset yhteydet takaavat helpon kulun isoihin lähikaupunkeihin ja kattava valokuituverkosto kylille saakka palvelee niin suuria yrityksiä kuin etätyötä tekeviä. Monet yrittäjät sekä kuntalaiset valitsevat Tervolan kotipaikakseen juuri näistä mutkattomista syistä. Maksamme myös tällä hetkellä Lapin suurinta vauvarahaa!

Haluatko tietää lisää - katso oheinen video!

lisätietoja tervolasta

Tuliskhan sinustaki ämpäripää?

Meillä Tervolan kunnassa pääset tekemään monipuolisia töitä eri toimialoilla. Olitpa sitten monen alan ammattilainen, meiltä löydät monipuolisesti eri tehtäviä, niin vakituisia kuin myös sijaisuuksia. Kannustamme työntekijöitämme työssä, kouluttautumisessa sekä puhallamme työyhteisönä yhteen hiileen ennakkoluulottomasti ja optimistisesti. Met onnistuma yhesä - ämpäripäämeiningillä!

Haluaisitko sinä meidän osaavaan ja ämpäripäiseen työyhteisöön? Tutustu työpaikkoihin ja hae meille!

katso avoimet työpaikat

Millaista on työskennellä Tervolassa?

Millaista johtamista täällä on? Entä miten monisukupolvisuus näkyy Tervolassa? Lue ja kuuntele!

Lempeää johtamista

Lue myös Tervolan kunnan sivistysjohtajan Tarja Leinosen ajatuksia johtamisesta. Leinosen mielestä hyvä johtaja toimii palvelevan johtamisen filosofian mukaisesti ja ymmärtää, että hyvinvoivat ja motivoituneet työntekijät ovat ykkösiä, koska he tuottavat hyviä palveluita kuntalaisille.

Itkua vai iloa podcast kuvat.

Mo­ni­su­ku­pol­vi­suus on voimavara!

Työntekijöiden oppimisen tukemisesta ja monisukupolvisesta työyhteisöstä keskustelevat Tervolan kunnan viestintäsuunnittelija ja vs. hallintojohtaja yhdessä Tekijöiden Lappi -hankkeen asiantuntijan kanssa.

Kotitalousopettajana Tervolan kunnassa

Hanna Hedman on kotitalouden lehtori ja työskentelee Lapinniemen koulun ja Tervolan lukion, kotitalouden ja terveystiedon opettajana. Lisäksi hän opettaa maahanmuuttajalapsia ja toimii luokanvalvojana sekä oppilaskunnan ohjaavana opettajana. Miten Hanna päätyi Tervolaan? Lue koko uratarina linkistä!

Tervolan vahvuuksiin kuuluvat mukavan asumisen laatu, runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja kunnan toimivat palvelut.

lue lisää tervolan kunnan sivuilta

Tällä hetkellä haemme joukkoomme: