Toivakan kunta - Kuntarekry

Elämisen elementit.

Tervetuloa töihin Toivakkaan!

Pienen kunnan suuret valttikortit

Meillä pääset toteuttamaan osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. Tuemme koulutustarpeitasi sekä haluasi kehittyä ammattilaisena. Tarjoamme modernit puitteet työskentelylle pienen kunnan matalalla hierarkialla. Tarjoamme myös kilpailukykyiset palkat.

Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien varrella, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Toivakka on nuorekas, reilun 2400 asukkaan kunta, jossa yhdistyvät luonnonläheinen asuminen sekä monipuolinen harrastaminen.

Tule mukaan iloiseen joukkoomme rakentamaan ja kehittämään kunnan palveluja sekä hyvinvointia kuntalaisille!

Työssä jaksamisesi on meille tärkeää

Tuemme työhyvinvointia ePassin liikunta- ja kulttuuriedulla.

Lisäksi kaikki kunnan työntekijät työsuhteen kestosta riippumatta ovat oikeutettuja käyttämään maksutta koulukeskuksen kuntosalia yleisillä vuoroilla sekä kunnan omilla tyhy-vuoroilla.

Saat myös käyttää puoli tuntia viikossa työaikana tapahtuvaan liikuntaan!

Tietoa Toivakasta

Toivakan kunta sijaitsee Keski-Suomen maakunnan kaakkoisosassa, Päijänteen itäpuolella. Rajanaapureitamme ovat Keski-Suomen maakunnan puolella Jyväskylän kaupunki, Muurame, Laukaa, Hankasalmi ja Joutsa. Etelä-Savon maakunnan rajanaapurimme on Kangasniemi.

Toivakka kuuluu Jyväskylän seutukuntaan ja on mukana Jyväskylän verkostokaupunkitoiminnassa. Toivakkaan voi kulkea kätevästi myös Jyväskylän paikallisliikenteen linja-autolla.

Toivakan keskustassa peruspalvelut ovat kävelymatkan päässä toisistaan.

Lue lisää

Sijaiseksi perusopetuksen tai varhaiskasvatuksen pariin?

Jätä hakemuksesi, niin otamme sinuun yhteyttä sijaistarpeen tullen. Perusopetuksessa sijaisia haetaan koulunkäynnin ohjaajan, luokan- ja aineenopettajan sekä erityisopettajan tehtäviin. Varhaiskasvatuksessa sijaistarve on lastenhoitajille ja varhaisopettajille.

Jätä hakemus Lue lisää

Arvomme

Avoin ja rohkea

Avoin kuntayhteisö, avoin päätöksenteko ja avoimuus sekä uskallus tehdä rohkeita ratkaisuja.

Oppiva ja kehittyvä

Oppiva kuntalainen, kuntayhteisö ja kuntaorganisaatio rakentavat yhdessä kehittyvää Toivakkaa.

Aito ja yhteisöllinen

Ihmisen elämä on pienessä kunnassa hallittavissa ja hahmotettavissa. Kylämäinen sosiaalinen ja fyysinen ympäristö luovat turvallisuudentunnetta, jota suuret taajamat eivät voi tarjota. Arki sujuu helposti ja turvallisesti.

Tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat:

Persoonallinen, sopivasti erilainen, sosiaalinen, luonnon ystävä. Tulevaisuuteen suuntaava ja elämänmyönteinen. Tervetuloa töihin Toivakkaan!