#rajaton

Tervetuloa töihin kahden valtakunnan rajattomalle rajalle!

Haemme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia

Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle kahden maan ja kaupungin palvelujen äärellä.

Opetusalan tehtävät

Tornio on perinteinen ja monipuolinen koulukaupunki, jossa jokainen tulee yksilöllisesti ja joustavasti huomioiduksi.

Tervetuloa meille töihin - et työskentele yksin, pääset mukaan muiden koulutettujen ammattilaisten joukkoon!

Sosiaali- ja terveysalan tehtävät

Etsimme hoitajia kesätöihin sekä eri pituisiin sijaisuuksiin kotihoitoon. Hoitajana vastaat yhtenä tiimin jäsenenä asiakkaiden tarvitsemasta kuntouttamisesta sekä hoivasta ja hoidosta.

Tervetuloa töihin vanhus- ja hoitopalveluihin

Tarvitsemme jatkuvasti ammattilaisia eri mittaisiin sijaisuuksiin kehitysvammapalveluihin, vuodeosastolle, vanhusten palvelutaloihin ja kotihoitoon.

Vanhus- ja hoitotyö on vaihtelevaa, rikasta ja mielenkiintoista – ja totta kai tulvillaan erilaisia ainutlaatuisia elämäntarinoita!

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT

Sukella torniolaiseen mielenmaisemaan

Me ollaan ihan tavallisia. Paitsi ettei olla – eihän meillä ole rajoja!

Rajattomalla rajalla

Tornio saa voimaa monipuolisuudestaan ja kontrastit tekevät meistä kiinnostavia. Kaupunkikeskusta ja maaseutu, aito kansainvälisyys ja vahvat persoonat, menestyvä teollisuus ja luonnonrauha, Lapin talvi ja kesän yötön yö, Suomi ja Ruotsi – kaikki ne tekevät kaupungista juuri sellaisen kuin se on. Tuplasti mahdollisuuksia torniolaisille tuo rajaton raja!

Kurkkaa kotisivuillemme ja tutustu Tornioon

Katso avoimet työpaikkamme!