Tornion kaupunki - Kuntarekry

#rajaton

Tervetuloa töihin kahden valtakunnan rajattomalle rajalle, maailmanluokan rajakaupunkiin.

Katso avoimet työpaikkamme!

Maailmanluokan rajakaupunki

Tornion nelisataavuotinen kaupunkihistoria ja sijainti rajattomalla rajalla asettavat tavoitteet korkealle. Olemme maailmankuuluja ainutlaatuisesta TornioHaparanda-rajayhteistyöstä, joka raivaa esimerkillisesti tietä kohti yhteistä, kansainvälistä tulevaisuutta. Edistämme uusiutuvien energialähteiden käyttöä ja kehitämme maailmanluokan kestävää teollisuutta ja kiertotalousosaamista. Kehitämme myös ympäristöystävällistä liikkumista puhdasta, pohjoista luontoa arvostaen.

Vahvistamme TornioHaparanda-kaksoiskaupungin asemaa pohjoisen kansainvälisenä logistiikkakeskuksena. Juuremme ovat syvällä Tornionlaaksossa, lappilaisessa maaperässä. Pidämme huolta siitä, että myös tulevat sukupolvet saavat Torniossa lämpimän, turvallisen ja yhteisöllisen kasvuperustan sekä luottamusta ja rohkeutta kulkea omia polkujaan vaikka huipulle asti. Vaalimme myös rikasta kulttuuriperintöämme, jonka ansiosta Torniolla on oma lukunsa historiankirjoissa nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme maailmanluokan rajakaupunki.

Tornio - Maailmanluokan rajakaupunki 2030

Sukella torniolaiseen mielenmaisemaan

Me ollaan ihan tavallisia. Paitsi ettei olla – eihän meillä ole rajoja!

Tarinoita Torniosta - tutustu torniolaisiin ja elämään Torniossa

Rajattomalla rajalla

Tornio saa voimaa monipuolisuudestaan ja kontrastit tekevät meistä kiinnostavia. Kaupunkikeskusta ja maaseutu, aito kansainvälisyys ja vahvat persoonat, menestyvä teollisuus ja luonnonrauha, Lapin talvi ja kesän yötön yö, Suomi ja Ruotsi – kaikki ne tekevät kaupungista juuri sellaisen kuin se on. Tuplasti mahdollisuuksia torniolaisille tuo rajaton raja!

Kurkkaa kotisivuillemme ja tutustu Tornioon