Tule tekemään tulevaisuuden Turkua

Ajankohtaista

”Tämä jos mikä on tärkeää työtä” – varhaiskasvatuksen erityisopettaja saa olla monessa mukana

Juha-Matti Sillanpää toimii alueellisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana Härkämäki–Vienola–Jyrkkälä-alueella. Heti ensimmäinen päiväkodissa tehty sijaisuus vei miehen mennessään.

Harjoitteluun Turun kaupungille?

Minkälaista on olla harjoittelijana Turun kaupungilla? Voisiko siitä tulla tuleva työpaikka? Harjoittelijoiden kokemuksia ja avoimet harjoittelupaikat löydät nettisivuillamme.

Laadukas varhaiskasvatus lähtee henkilöstön hyvinvoinnista

Henkilöstön kouluttautumiseen suhtaudutaan myönteisesti ja kaupunki tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia täydennyskoulutukseen.

Miksi töihin Turun kaupungille?

Merkityksellinen työ

Pääset työlläsi vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Arvostamme asukkaitamme ja asiakkaitamme. Tarjoamme laadukkaita ja helposti saatavia palveluja hyvällä asenteella kaikkia kunnioittaen. Kehitämme kaupungin palveluita ammattitaitoisesti yhdessä asukkaittemme, asiakkaittemme ja kumppaniemme kanssa.

Joustavuus ja hyvät lomaedut

Ymmärrämme eri elämäntilanteet ja helpotamme henkilöstömme työn ja perhe-elämän yhteensovittamista työ- ja työaikajärjestelyin (mm. etätyö ja liukuva työaika tehtävissä, joissa se on mahdollista). On mahtavaa, että töissä on kivaa, mutta haluamme, että pääset nauttimaan myös vapaa-ajastasi. Saat jopa 38 lomapäivää työkokemuksestasi riippuen, eikä esimerkiksi lauantaita lasketa lomapäiväksi.

Yhdenvertaisuus

Turku on avoin, toimelias ja kansainvälinen kaupunki, joka hyödyntää kaksikielisyyttään rikkautena ja mahdollisuutena. Turussa edistetään myös kaikkien ihmisten yhdenvertaista kohtelua ja tasa-arvoa kaupunkilaisten keskuudessa ja kaupungin toiminnassa. Rohkaisemme eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan töihin kaupungille.

Yhdessä kehittyminen

Työntekijöiltämme kysyttäessä parasta työssä on mahtava työyhteisö. Työtä ei tarvitse tehdä yksin – isosta talosta löytyy aina asiantuntija avuksesi. Itsensä kehittäminen on meille tärkeää. Pääset työajallasi hyödyntämään monipuolisia koulutuksiamme ja iso talo tarjoaa erilaisia urapolkuja aina harjoittelu- ja kesätyöpaikoista eläköitymiseen asti. Halutessasi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kiinnostaviin projekteihin ja verkostoihin. Yhdessä monipuolisen asiantuntijajoukon kanssa kehitämme Turkua entistä vetovoimaiseksi kaupungiksi.

Työsuhde-edut

Nauti Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuritarjonnasta. Tyky-rannekkeella pääset veloituksetta museoihin, teattereihin ja liikkumaan. Saat käyttöösi Fölin työmatkakortin, jolla matkustat helposti, ympäristöystävällisesti ja edullisesti. Tarjoamme monipuolisia koulutuksia ja henkilöstöllämme on pääsy Turun AMK:n avoimiin kursseihin. Panostamme työhyvinvointiisi ja Työhyvinvointi ja työsuojelu -yksikkömme palvelut ovat käytettävissäsi. Lisäksi alueen lukuisat yritykset tarjoavat etuhintoja työntekijöillemme.

Varhaiskasvatuksen ammattilaiseksi

Haemme Turun kaupungin varhaiskasvatukseen monenlaisia osaajia. Töitä on varhaiskasvatuksen opettajille, varhaiskasvatuksen sosionomeille, varhaiskasvatuksen erityisopettajille, lastenhoitajille, perhepäivähoitajille, päivähoitotyöntekijöille, päivähoitoavustajille ja laitoshuoltajille. Varhaiskasvatuksessa työpäiväsi voi sisältää kaikkea metsäretkistä leikkiin ja draamatyöskentelystä iltapäivädiskoihin. Lapset, iloiset tervehdykset ja lämpimät rutistukset ovat läsnä joka päivä.

Lue lisää

Etsitkö keikkatöitä, kesätöitä tai harjoittelupaikkaa?

Siviilipalveluspaikkoja voit tiedustella suoraan yksiköistä.

Harjoittelu ja oppisopimus

"Harjoittelu Turun kaupungilla on ollut antoisaa. Olen saanut runsaasti vastuuta työtehtävissäni sekä olla mukana toteuttamassa mielenkiintoisia projekteja." - harjoittelija, Tapahtumapalvelut

Kesätyö

Turku palkkaa vuosittain kymmenittäin kesätyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin eri puolille Turkua. Nuorten kesätyöhaut käynnistyvät aina alkuvuodesta.

Sijaisuudet

Avoinna sijaisuuksia perusopetuksen ja toisen asteen opettajille, koulunkäynninohjaajille ja varhaiskasvatuksen työntekijöille.

Turun tekijät

Yli 6000 työntekijää, useita erilaisia urapolkuja ja -mahdollisuuksia. Mitä Turun kaupunki tarjoaa työntekijälle? Millaista on työskennellä yhden Varsinais-Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Kokemuksia Turun kaupungista työnantajana löydät lisää nettisivuiltamme.

Työskentely kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuudessa

Etsitkö työpaikkaa tai uusia haasteita? Turun kaupungin varhaiskasvatus tarjoaa innostuneet asiakkaat, merkityksellistä työtä lasten kanssa ja rikkaan kaupunkikulttuurin kaikkiin hetkiin. Tutustu uratarinoihin ja tule meille töihin! Lisää työskentelystä varhaiskasvatuksessa löydät nettisivuiltamme.

Petra Marjamäki – varhaiskasvatuksen opettaja

- Lapset ovat tässä työssä parasta; päivittäiset kohtaamiset, lasten oivallukset ja oppimiset, joita pääsee seuraamaan läheltä. Olen viihtynyt erittäin hyvin ja meillä on tosi kiva porukka. Opiskelujen ja töiden yhdistäminen on sujunut, koska työnantaja on tukenut alusta alkaen.

Kirsti Salo-Saarinen – päiväkodinjohtaja

Hektisen ja haastavan työn tukena on huumori ja huipputiimi. Vastapainoksi voi rauhoittua hetkeksi höpsöttelemään lasten kanssa. Turun kaupunki on iso työnantaja, joten aina löytyy kollegoita ja muita asiantuntijoita, joilta saa apua tarvittaessa. Kaupunki panostaa myös koulutukseen ja kehittämiseen.

Mika Järvenpää ja Tiina Kielo – TAI:n liiketalouden yksikön lehtorit

Työpäivissä parasta on monipuolisuus ja jatkuva kehittyminen, erilaisten ihmisten kohtaaminen sekä oman luovuuden hyödyntäminen. Turun kaupunki on hyvä työnantaja osaaville, ahkerille, pitkäjänteisille, optimistisille ja yhteistyökykyisille ihmisille, toivottaa Mika uudet työntekijät tervetulleiksi!

Daniela Tunturi – varhaiskasvatuksen opettaja

Daniela Tunturi työskentelee varhaiskasvatuksen opettajana uudessa Daghem Port Arthur päiväkodissa. Työskentely lasten kanssa on antoisaa ja monipuolista. Jokainen päivä on erilainen. Sen sijaan että mietimme vain omaa ryhmäämme, painotamme päiväkodissamme me-henkeä.

Työskentely kaupunkiympäristön palvelukokonaisuudessa

Kaupunkisuunnittelu- ja maaomaisuus, kaupunkirakentaminen, luvat ja valvonta, liikkumispalvelut, paikkatieto ja kaupunkimittaus... Millaista olisi työskennellä osana työpaikkaa, jonka yhtenä tavoitteena on saada elävä kaupunki pyörimään? Tutustu paikkatietoinsinöörin, liikennesuunnitteluinsinöörin ja johtavan terveystarkastajan kokemuksiin ja tule meille töihin!

Daisi Saetalu – paikkatietoinsinööri

Daisin työhön kuuluu paikkatietoaineistojen ylläpitovastuu kartta- ja johtokarttatietojen osalta Paikkatieto ja kaupunkimittaus -yksikössä. –Minut on otettu hyvin vastaan. Työyhteisö on ollut tosi mukavaa ja tukevaa.

Taneli Pärssinen – liikennesuunnitteluinsinööri

Tanelin vastuulla on erilaiset pyöräliikennettä kehittävät hankkeet. –Olen viihtynyt todella hyvin. Virkamiestyö on vaikuttanut juuri sellaiselta, mitä olen kuvitellut ja juuri sellaiselta, mistä tykkään.

Päivi Nurmi – johtava terveystarkastaja

Päivi toimii elintarvikevalvonnan töissä ja lähijohtajana. –Olen nauttinut työn monipuolisuudesta, haasteista ja uuden oppimisesta. Hyvät asiakassuhteet ja yhteistyö ovat myöskin työn suola.

Työskentely Turun kaupungin konsernihallinnossa

Henkilöstöhallinto, lakipalvelut, IT-palvelut, kehittämispalvelut, talouspalvelut, tilapalvelut, tietopalvelut, viestintä- ja markkinointipalvelut, maahanmuuttajapalvelut, yleishallinto... Konsernihallinnossa ohjataan, tuetaan ja valvotaan koko kaupungin toimintaa. Etsitkö työpaikkaa tai uusia haasteita? Tutustu työntekijöihin ja liity joukkoon!

Elina Reinikainen – palvelussuhdepäällikkö

Ison työnantajan parhaita puolia ovat luotettavuus sekä mahdollisuus osaamisensa kehittämiseen ja monipuolisiin työtehtäviin. Työssäni parasta on ongelmien ratkaisu, ihmisten auttaminen ja työn monipuolisuus. Työyhteisöön on ollut helppo tulla ja tiimini on kannustava ja auttavainen.

Anna Kaisa Ojala - henkilöstösuunnittelija

Henkilöstösuunnittelijan arki on luovaa ja yrittäjämäistä tekemistä. Työpäivään voi kuulua melkein mitä vaan työhyvinvointiin ja työkyvyn hallintaan liittyen. Parasta on se että jokainen päivä sekä haastaa että palkitsee. Turun kaupunki tarjoaa kokonaisen työelämän pienoiskoossa antaen mahdollisuuden nähdä laajasti ja kehittää asioita niin työntekijöiden kuin kaikkien turkulaisten parhaaksi.

Sari Haavisto - suhdetoimintakoordinaattori

Työssäni Turun kaupungilla parasta on yhteistyö ihanien ja osaavien kollegoiden kanssa. Ja tietysti työn ennalta-arvaamattomuus; jatkuvasti tulee vastaan tilanteita, joihin pitää pystyä reagoimaan nopealla aikataululla. Täällä työskennellessä oppii näkemään, miten paljon asukkaiden eteen tehdään hyvää työtä.

Työskentely kulttuuri-, liikunta- ja lasten ja nuorten palveluissa

Turku tarjoaa kulttuuria, liikuntaa, elämyksiä ja kohtaamisia. Minkälaista on työ kulttuuri-, liikunta- ja lasten ja nuorten palveluissa? Tutustu uratarinoihin ja tule tekemään tulevaisuuden Turkua!

Leena Tiilikainen – yleisötyön amanuenssi

Museotyössä hauskinta on yhdessä tekeminen ja kekseliäs ideoiminen osaavien työtovereiden kanssa. Hyvät ideat saadaan yleensä toteutettua nopeasti ja palaute työstä tulee saman tien. Asiakkaasta kyllä näkee olemmeko onnistuneet. Turun kaupungin museokeskus on hieno työyhteisö, jossa työtovereina on uskomattoman monipuolisia ja taitavia ihmisiä.

Elina Lehtonen – lippukassanhoitaja

Millaista on työskennellä yhdessä Suomen tunnetuimmista museoista? Elinan työhön kuuluu asiakaspalvelua, myyntiä, neuvontaa, sähköposteihin ja puhelimeen vastailua, toimistotöitä, tilitystä ja raportointia. Monipuolisuus on yksi parhaista asioista, mitä Turun linna voi tarjota. Turun linna on yksi jännittävimmistä ja parhaista paikoista olla töissä.

Jonne Hurme – lippukassanhoitaja

Jonnen monipuoliseen työpäivään voi kuulua kaikkea museon pääsylippujen myymisestä ja kävijöiden tilastoimisesta opastusten vetämiseen ja korttien myymiseen Luostarimäen postikonttorissa. Kaikkia työtehtäviä yhdistää kuitenkin onnistuneen museovierailun varmistaminen kaikille museovieraille. Turun kaupungin museokeskuksessa saa tehdä työtä kaupunkilaisten ja museovieraiden yhteisen hyvän eteen.

Viola – markkinointiassistentti

Viola oli kesätöissä Turun kaupungilla markkinointiassistenttina. Olen tehnyt laajasti digimarkkinointipuolen juttuja. Rakastan tässä työssä tarvittavaa luovuutta. Houkuttelevien tekstien kirjoittaminen on parasta. Olen tykännyt tästä työstä todella paljon. Olen iloinen, että pääsin tänne töihin, koska tästä työstä saan inspiraatiota myös tulevalle uralleni.

Avoimet työpaikat

Jätä hakemus jo tänään!

Näytä kaikki