Tule tekemään tulevaisuuden Turkua

Ajankohtaista

Lastenhoitaja Taina Pukari on unelma-ammatissaan

Parasta tässä työssä ovat lapset! Päivät ovat erilaisia ja työ on merkityksellistä ja monipuolista. Lisäksi meillä on aivan loistava tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen. En voisi olla tyytyväisempi, Taina kertoo.

Harjoitteluun Turun kaupungille?

Harjoitteluhaku alueen korkeakouluopiskelijoille on taas käynnistynyt! Minkälaista on olla harjoittelijana Turun kaupungilla? Tutustu kokemuksiin ja avoimin paikkoihin nettisivuillamme.

Laadukas varhaiskasvatus lähtee henkilöstön hyvinvoinnista

Henkilöstön kouluttautumiseen suhtaudutaan myönteisesti ja kaupunki tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia täydennyskoulutukseen.

Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus = Varha 1.1.2023 alkaen

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Varhan rekrytoinnit löydät Kuntarekrystä.

Tervetuloa yli 6000 työntekijämme joukkoon!

Merkityksellistä työtä

Pääset työlläsi vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Arvostamme asukkaitamme ja asiakkaitamme. Tarjoamme laadukkaita ja helposti saatavia palveluja hyvällä asenteella kaikkia kunnioittaen. Kehitämme kaupungin palveluita ammattitaitoisesti yhdessä asukkaittemme, asiakkaittemme ja kumppaniemme kanssa.

Joustavuutta ja hyvät lomaedut

Ymmärrämme eri elämäntilanteet ja helpotamme henkilöstömme työn ja perhe-elämän yhteensovittamista työ- ja työaikajärjestelyin (mm. etätyö ja liukuva työaika tehtävissä, joissa se on mahdollista). On mahtavaa, että töissä on kivaa, mutta haluamme, että pääset nauttimaan myös vapaa-ajastasi. Saat jopa 38 lomapäivää työkokemuksestasi riippuen, eikä esimerkiksi lauantaita lasketa lomapäiväksi.

Yhdenvertaisuutta

Turku on avoin, toimelias ja kansainvälinen kaupunki, joka hyödyntää kaksikielisyyttään rikkautena ja mahdollisuutena. Turussa edistetään myös kaikkien ihmisten yhdenvertaista kohtelua ja tasa-arvoa kaupunkilaisten keskuudessa ja kaupungin toiminnassa. Rohkaisemme eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan töihin kaupungille.

Uudistu ja kehity yhdessä

Työntekijöiltämme kysyttäessä parasta työssä on mahtava työyhteisö. Työtä ei tarvitse tehdä yksin – isosta talosta löytyy aina asiantuntija avuksesi. Itsensä kehittäminen on meille tärkeää. Pääset työajallasi hyödyntämään monipuolisia koulutuksiamme ja iso talo tarjoaa erilaisia urapolkuja aina harjoittelu- ja kesätyöpaikoista eläköitymiseen asti. Halutessasi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kiinnostaviin projekteihin ja verkostoihin. Yhdessä monipuolisen asiantuntijajoukon kanssa kehitämme Turkua entistä vetovoimaiseksi kaupungiksi.

Työsuhde-edut

Nauti Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuritarjonnasta. Tyky-rannekkeella pääset veloituksetta museoihin, teattereihin ja liikkumaan. Saat käyttöösi Fölin työmatkakortin, jolla matkustat helposti, ympäristöystävällisesti ja edullisesti. Tarjoamme monipuolisia koulutuksia ja henkilöstöllämme on pääsy Turun AMK:n avoimiin kursseihin. Panostamme työhyvinvointiisi ja Työhyvinvointi ja työsuojelu -yksikkömme palvelut ovat käytettävissäsi. Lisäksi alueen lukuisat yritykset tarjoavat etuhintoja työntekijöillemme.

Keikkatöitä, kesätöitä tai harjoittelupaikkaa etsimässä?

Siviilipalveluspaikkoja voit tiedustella suoraan yksiköistä.

Turun tekijät

Turun kaupunki tarjoaa useita erilaisia urapolkuja ja -mahdollisuuksia. Tutustu uratarinoihin nettisivuillamme.

Kasvatus ja opetus

Kiinnostaako työskentely Turun kaupungin varhaiskasvatuksessa? Neljä syytä miksi tulla töihin Turkuun!

Taina Pukari – lastenhjoitaja

Parasta tässä työssä ovat lapset! Päivät ovat erilaisia ja työ on merkityksellistä ja monipuolista. Lisäksi meillä on aivan loistava tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen. En voisi olla tyytyväisempi.

Kirsti Salo-Saarinen – päiväkodinjohtaja

Hektisen ja haastavan työn tukena on huumori ja huipputiimi. Vastapainoksi voi rauhoittua hetkeksi höpsöttelemään lasten kanssa.

Mika Järvenpää ja Tiina Kielo – TAI:n liiketalouden yksikön lehtorit

Työpäivissä parasta on monipuolisuus ja jatkuva kehittyminen, erilaisten ihmisten kohtaaminen sekä oman luovuuden hyödyntäminen.

Daniela Tunturi – varhaiskasvatuksen opettaja

Daniela Tunturi työskentelee varhaiskasvatuksen opettajana uudessa Daghem Port Arthur päiväkodissa. Työskentely lasten kanssa on antoisaa ja monipuolista.

Kaupunkiympäristö

Daisi Saetalu – paikkatietoinsinööri

Daisin työhön kuuluu paikkatietoaineistojen ylläpitovastuu kartta- ja johtokarttatietojen osalta Paikkatieto ja kaupunkimittaus -yksikössä. –Minut on otettu hyvin vastaan. Työyhteisö on ollut tosi mukavaa ja tukevaa.

Taneli Pärssinen – liikennesuunnitteluinsinööri

Tanelin vastuulla on erilaiset pyöräliikennettä kehittävät hankkeet. –Olen viihtynyt todella hyvin. Virkamiestyö on vaikuttanut juuri sellaiselta, mitä olen kuvitellut ja juuri sellaiselta, mistä tykkään.

Päivi Nurmi – johtava terveystarkastaja

Päivi toimii elintarvikevalvonnan töissä ja lähijohtajana. –Olen nauttinut työn monipuolisuudesta, haasteista ja uuden oppimisesta. Hyvät asiakassuhteet ja yhteistyö ovat myöskin työn suola.

Konsernihallinto

Elina Reinikainen – palvelussuhdepäällikkö

Ison työnantajan parhaita puolia ovat luotettavuus sekä mahdollisuus osaamisensa kehittämiseen ja monipuolisiin työtehtäviin.

Anna Kaisa Ojala – henkilöstösuunnittelija

Turun kaupunki tarjoaa kokonaisen työelämän pienoiskoossa antaen mahdollisuuden nähdä laajasti ja kehittää asioita niin työntekijöiden kuin kaikkien turkulaisten parhaaksi.

Sari Haavisto – suhdetoimintakoordinaattori

Parasta on työn ennalta-arvaamattomuus; jatkuvasti tulee vastaan tilanteita, joihin pitää pystyä reagoimaan nopealla aikataululla.

Vapaa-ajan palvelut

Leena Tiilikainen – yleisötyön amanuenssi

Museotyössä hauskinta on yhdessä tekeminen ja kekseliäs ideoiminen osaavien työtovereiden kanssa

Elina Lehtonen – lippukassanhoitaja

Turun linna on yksi jännittävimmistä ja parhaista paikoista olla töissä.

Jonne Hurme – lippukassanhoitaja

Museokeskuksessa saa tehdä työtä kaupunkilaisten ja museovieraiden yhteisen hyvän eteen.

Viola – markkinointiassistentti

Visit Turun markkinointiassistentti mainostaa maailman parasta kaupunkia

Avoimet työpaikat

Näytä kaikki