Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä

Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alasta kiinnostunut. Haluaisitko tehdä työtä ympäristössä jossa sinua, osaamistasi ja työpanostasi arvostetaan? Tervetuloa töihin Vaalijalan kuntayhtymään.

Vaalijalan kuntayhtymä on julkinen palveluntuottaja, joka palvelee erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä erilaisissa elämäntilanteissa. Tarjoamme muun muassa kuntoutus-, asumis- ja asiantuntijapalveluja laajalla alueella ympäri Itä-Suomea, vaativampia kuntoutuspalveluja tuotamme valtakunnallisesti. Työllistämme niin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja asiantuntijoita kuin tukipalveluissa omien alojensa ammattilaisia aina kiinteistönhoidosta ravitsemukseen saakka. Joukossamme on yli 1400 työntekijää.

Vaalijala on laatusertifioitu organisaatio mikä takaa sen, että pääset työssäsi näkemään aitiopaikalta alan osaavinta ja asiantuntevinta työskentelyä erityistä tukea tarvitsevien ihmisten parissa. Saatat päästä kehittämään jotakin aivan uutta ja kouluttautumaan myös itse oman alasi asiantuntijaksi. Vaalijala tarjoaa työntekijöilleen esimerkiksi täydennyskoulutuksia koulutuskeskus Myötätuulessa, sekä tukee erilaisissa opiskelumuodoissa aina oppisopimuskoulutuksesta avoimen yliopiston opintopisteisiin saakka.

Tarjoamme sinulle eteenpäin suuntautuvan ja työntekijää kunnioittavan organisaation tuen, monipuoliset työmahdollisuudet sekä mahdollisuuden kehittyä alasi osaajana. Mitä odotamme sinulta? Kiinnostusta ja motivaatiota työskennellä erityistä tukea tarvitsevien ihmisten parissa, heidän oikeuksiensa ja elämänlaatunsa takaamiseksi.

Olit sitten lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai vasta alasta kiinnostunut: jätä avoin hakemus tai hae mieleistäsi työtehtävää.

Vaalijalan arvot:

Vuorovaikutus ja ymmärtäminen

Osaavuus

Vastuullisuus

Työpaikat
Vaalijalan kuntayhtymä 11

Näytä kaikki