Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi

#TeeWarkaus

Meiltähän tämä käy!

Monenlaisia urapolkuja

Olitpa sitten työurasi alkuvaiheessa, opiskelija, kokenut konkari tai uusien tuulien perässä, meiltä löytyy monenlaisia työtehtäviä ja haasteita. Kaupunki on Varkauden suurin työnantaja. Meillä on töissä yli 1600 työntekijää.

Meille tärkeitä arvoja ovat työhyvinvointi, henkilöstön jatkuva kehittäminen sekä rohkeus kokeilla uusia asioita.

Varkaus jättää jäljen

Teollisuuskaupungin historia ja nykypäivän innovatiivinen ote kohtaavat Varkaudessa. Varkaus on erinomainen kaupunki työskentelyyn ja elämästä nauttimiseen.

Voit siis lähteä Varkaudesta, mutta mielesi tekee kuitenkin aina palata. Kuuntele mitä paluumuuttuja Tomi kertoo Varkaudessa elämisestä.

Töissä Varkauden kaupungilla

Läsnä oleva aikuinen

”Olemme iso osa lapsen arkipäivää, joten koen, että työllämme on iso merkitys”. Heli on ollut kehittämässä ja luomassa pienten koulun toimintamallia vuodesta 2008.

Opettaja digiloikan edistäjänä

Opettajan työssä yksikään päivä ei ole samanlainen. ”Opettajan työ pitää ottaa vakavasti, mutta ei vakavamielisesti.”

Sujuvan työarjen resepti

Oona Immonen työskentelee Varkauden kaupungin keskuskeittiössä kokin tehtävissä. Oonan ja muun keskuskeittiön tiimin käsissä valmistuu noin 5000 ateriaa päivässä muun muassa varkautelaisiin kouluihin, sairaalaan sekä päivä- ja hoivakoteihin.

Meillä on hyvä meininki!

Warkauden kaupungilla on hyvä meininki ja mukava tehdä töitä!

Monet kaupungin työyhteisöt kehittävät palvelujaan aktiivisesti ja innokkaasti. Esimiesten ja asiantuntijatehtävissä toimivien lisäksi kehittämistyöhön haastetaan, osallistetaan ja innostetaan myös muita työntekijöitä, ”sisäisiä kehittäjiä”.

Ikäihmisten palvelut

Varkauden kaupungin tavoitteena on mahdollistaa yhä useamman ikäihmisen turvallinen ja mielekäs kotona asuminen ennaltaehkäisevien ja kuntouttavien palveluiden avulla. Ympäri vuorokautista hoitoa järjestetään asiakkaan kotona tai tehostetussa palveluasumisessa.

Tukipalvelut

Varkauden kaupungin tukipalveluihin kuuluvat ruoka- ja puhtauspalvelut sekä rakennusten kunnossapito.
”Vaikutamme suoraan kuntalaisten hyvinvointiin, terveyteen ja jaksamiseen päivän aikana.”

Oletko tulossa töihin Varkauteen?

Varkauden kaupunki, Wartalo Kodit Oy sekä Navitas Yrityspalvelut yhteistyössä tarjoavat edullista asumista kaupunkiin töihin, kesätöihin tai harjoitteluun tuleville.

Etsitään yhdessä elämäntilanteeseesi sopiva asunto!

LUE LISÄÄ JA TEE ASUNTOHAKEMUS!

Oletko tulossa töihin Varkauteen?

Tule tekemään kanssamme arvokasta työtä ja hyvinvointia varkautelaisille!

Hoitotyöhön Varkauteen

Hei sinä lähihoitaja tai sairaanhoitaja! Meillä on töitä tarjolla kotihoidossa, tehostetussa palveluasumisessa ja osastotyössä Varkauden ja Joroisten alueella!

Keikkatöitä tarjolla!

Haluatko tehdä lyhyempiä keikkatöitä? Mahtavaa, meillä se onnistuu! Jätä meille keikkahakemus ja olemme sinuun yhteydessä pikimiten!

Harjoittelu- ja projektityöpaikat

Meillä on tarjolla myös monipuolisia harjoittelupaikkoja ja projekteja, joiden avulla voit ampaista eteenpäin urallasi ja kasvattaa osaamistasi.

Oppisopimuspaikat

Oppisopimus mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Meillä on mahdollisuus kouluttautua oppisopimuksella lähihoitajaksi tehostetussa palveluasumisessa sekä yhdistelmätyöntekijäksi

Ja vielä lisää avoimia paikkoja!

Näytä kaikki

Ei mitä tahansa esimiehiä

Kuten sanottu, me haluamme panostaa! Kaikkeen. Siksi Warkauden kaupungin esimiehet ovat ”Pro Esimiehiä” eli heillä on hallussaan yhdessä määritellyt osaamisalueet tai he ovat suunnitelmallisella oppimisen polulla kohti niiden hallintaa.

Lue lisää

Eteenpäin uralla!

Warkauden kaupungin palveluksessa ”töissä kunnalla” ei tarkoita juuttumista samoin tehtäviin koko loppuelämäksi.

Lue lisää

Meidän tarinat

Henkilöstö on Varkauden kaupungin tärkein voimavara. Kukin kertoo oman tarinansa. Näitä tarinoita yhdistävät työ- tai virkasuhde Varkauden kaupunkiin. Mielekäs työ ja mukava työyhteisö ovat kaikille tärkeitä. Erilaisiksi tarinat tekee se, että jokainen kertoo myös itsestään, omasta elämästään ja omista arvoistaan. Itselleen tärkeistä asioista työssä ja työn ulkopuolella. Tarinat osoittavat, että olemme ihmisinä erilaisia. Meillä on erilaisia taustoistamme kumpuavia vahvuuksia, joita voimme hyödyntää niin työssämme, kuin myös vapaa-ajassamme. Nämä vahvuudet ovat tarpeen myös alkavana vuonna, kun edessä on palvelujen edelleen kehittäminen talouden haasteissa. Olen varma, että yhdessä toimien ja yhteen hiileen puhaltaen onnistumme tässä tavoitteessa.

Lue lisää meidän tarinoitamme