Warkaus on ihan omanlainen. Ole sinäkin.

#TeeWarkaus

Meiltähän tämä käy!

Monenlaisia urapolkuja

Olitpa sitten työurasi alkuvaiheessa, opiskelija, kokenut konkari tai uusien tuulien perässä, meiltä löytyy monenlaisia työtehtäviä. Kaupunki on Varkauden suurin työnantaja. Meillä on töissä yli 600 työntekijää.

Meille tärkeitä arvoja ovat työhyvinvointi, henkilöstön jatkuva kehittäminen sekä rohkeus kokeilla uusia asioita.

Varkaus jättää jäljen

Teollisuuskaupungin historia ja nykypäivän innovatiivinen ote kohtaavat Varkaudessa. Varkaus on erinomainen kaupunki työskentelyyn ja elämästä nauttimiseen.

Voit siis lähteä Varkaudesta, mutta mielesi tekee kuitenkin aina palata. Kuuntele mitä paluumuuttuja Tomi kertoo Varkaudessa elämisestä.

Töissä Varkauden kaupungilla

Läsnä oleva aikuinen

”Olemme iso osa lapsen arkipäivää, joten koen, että työllämme on iso merkitys”. Heli on ollut kehittämässä ja luomassa pienten koulun toimintamallia vuodesta 2008.

Opettaja digiloikan edistäjänä

Opettajan työssä yksikään päivä ei ole samanlainen. ”Opettajan työ pitää ottaa vakavasti, mutta ei vakavamielisesti.”

Meillä on hyvä meininki!

Varkauden kaupungilla on hyvä meininki ja mukava tehdä töitä!

Monet kaupungin työyhteisöt kehittävät palvelujaan aktiivisesti ja innokkaasti. Esihenkilöiden ja asiantuntijatehtävissä toimivien lisäksi kehittämistyöhön haastetaan, osallistetaan ja innostetaan myös muita työntekijöitä, ”sisäisiä kehittäjiä”.

Oletko tulossa töihin Varkauteen?

Tule tekemään kanssamme arvokasta työtä ja hyvinvointia varkautelaisille!

Harjoittelu- ja projektityöpaikat

Meillä on tarjolla myös monipuolisia harjoittelupaikkoja ja projekteja, joiden avulla voit ampaista eteenpäin urallasi ja kasvattaa osaamistasi.

Oppisopimuspaikat

Oppisopimus mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Keskustele opettajasi kanssa, voisitko juuri sinä tulla oppisopimusopiskelijaksi Varkauden kaupungille. Tervetuloa työkaveriksi reippaaseen joukkoomme!

Etsitkö töitä ruoka- ja puhtauspalveluista, tukipalveluista tai sosiaali- ja terveysalalta?

Vuoden 2023 alusta lähtien Servica ja Pohjois-Savon hyvinvointialue tuottavat edellä mainitut palvelut.

Rekrytointiasiantuntija Kinnunen Venla, venla.kinnunen@pshyvinvointialue.fi p.041-730 6885

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Rekrytointikoordinaattori Teija Vuontisjärvi, teija.vuontisjarvi@servica.fi p. 0444 260169

https://www.servica.fi/tyopaikat/

Ja vielä lisää avoimia paikkoja!

Näytä kaikki

Ei mitä tahansa esihenkilöitä

Kuten sanottu, me haluamme panostaa! Kaikkeen. Siksi Warkauden kaupungin esihenkilöt ovat Pro Pomoja eli heillä on hallussaan yhdessä määritellyt osaamisalueet tai he ovat suunnitelmallisella oppimisen polulla kohti niiden hallintaa.

Lue lisää

Eteenpäin uralla!

Warkauden kaupungin palveluksessa ”töissä kunnalla” ei tarkoita juuttumista samoihin tehtäviin koko loppuelämäksi.

Lue lisää

Meidän tarinat

Henkilöstö on Varkauden kaupungin tärkein voimavara. Kukin kertoo oman tarinansa. Näitä tarinoita yhdistävät työ- tai virkasuhde Varkauden kaupunkiin. Mielekäs työ ja mukava työyhteisö ovat kaikille tärkeitä. Erilaisiksi tarinat tekee se, että jokainen kertoo myös itsestään, omasta elämästään ja omista arvoistaan. Itselleen tärkeistä asioista työssä ja työn ulkopuolella. Tarinat osoittavat, että olemme ihmisinä erilaisia. Meillä on erilaisia taustoistamme kumpuavia vahvuuksia, joita voimme hyödyntää niin työssämme, kuin myös vapaa-ajassamme. Nämä vahvuudet ovat tarpeen myös alkavana vuonna, kun edessä on palvelujen edelleen kehittäminen talouden haasteissa. Olen varma, että yhdessä toimien ja yhteen hiileen puhaltaen onnistumme tässä tavoitteessa.

Lue lisää meidän tarinoitamme