Työnantaja Vesannon kunta, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Vesannon kunta

Vesannon kunta

Vesannon kunnalla on ikää jo lähes 150 vuotta, se on erotettu Rautalammin emäpitäjästä vuonna 1871. Loma-aikoina Vesannon väkiluku tuplaantuu, koska Vesannolla on vapaa-ajanasuntoja reilut 800. Eikä ihme, sillä Euroopan puhtaimmat järvet ympäröivät Vesantoa. Vapaa-ajanasuntojen lukumäärä on lähes viisinkertaistunut 1970-luvulta lähtien. Rantatontteja on tarjolla runsaasti; kunnasta löytyy mm. kokonainen Kaapinniemi upeaa vapaa-ajan asuntoaluetta juuri sinunlaistasi unelmien toteuttajaa varten!

Lähimmät kaupungit ovat Suonenjoki ja Viitasaari - ja jos suuren mualiman menoon on tarvis, niin Kuopioon on meiltä matkaa 81 km ja Jyväskylään 115 km. Vesannolla oletkin siis keskemmällä kuin luuletkaan!

Moni vesantolainen käy työssä naapurikunnissa ja kauempanakin. Meilläkin on kuitenkin tarvetta monen alan ammattilaisille. Työ etsii tekijäänsä ja kysyntä on kasvussa. Työvoimalle on tarvetta mm. hoiva-alalla, metsänhoidossa, maanrakennuksessa ja kiinteistönhoidossa.

Yhä useampi tekee Vesannolta käsin myös paikasta riippumatonta työtä. Meillä asustelee niin tutkijoita, asiantuntijoita, kielenkääntäjiä, myynnin ja markkinoinnin osaajia kuin taikureita ja taiteilijoitakin. Meillä ajatus “Koti maalla, maailma lähellä” on täyttä totta. Ja mikäli yrittäjyys kiinnostaa, maakunnan parasta elinkeinopalvelua tarjoaa kehitysyhtiö SavoGrow Oy (www.savogrow.fi).

Sydämelliseen joukkoomme mahtuu aina lisää muutama ystävä, talkoolainen, naapuri, erakko ja tahtoihminen – oletko se juuri sinä?

Työpaikat
Vesannon kunta 1

Näytä kaikki