Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on neljän luonnonkauniin yläsavolaisen kaupungin ja kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristöpalvelujen kuntayhtymä.

Iisalmi tunnetaan yhteisöllisyydestään, vetovoimastaan ja elinvoimaisuudestaan. Täällä sijaitsee kansainvälistä mainetta niittänyt äänentoistolaitteita valmistava Genelec sekä juomakonserni Olvi. Alueella on useita luonnonkauniita ulkoilu- ja liikuntapaikkoja, kuten esim. Paloisvuoren liikuntakeskus, Soidinvuoren luontopolku ja Luuniemen lenkkipolut. Iisalmi tunnetaan myös Mansikkaniemen kulttuurihistoriallisesta museomiljööstään sekä Koljonvirran taistelusta.

Vieremää on tehnyt maailmalla tunnetuksi metsäkoneita valmistava Ponsse. Vieremällä on mahtavat ladut ja uusi urheilukenttä, joka kantaa olympiavoittaja Iivo Niskasen nimeä. Kunnassa sijaitsee myös kaunis Hällämöharjun harjujono monine patikointi ja maastopyöräilymahdollisuuksineen. Myös Talaskankaan luonnonsuojelualue sijaitsee Vieremällä.

Kunnistamme Sonkajärvi tunnetaan eukonkantopitäjänä. Vuosittain järjestettävät eukonkannot kisataan MM-tasolla. Sonkajärven alueella on useita nähtävyyksiä kuten esim. Jyrkän ruukki, kalaisat Nurmikosken joet sekä Uuranholin jyrkkäreunainen kalliorotko Volokin polulla.

Maatalouspitäjämme Kiuruvesi tunnetaan suuren suosion saavuttaneista Iskelmäviikoistaan. Kiuruveden kunnan alueelta löytyy retkeilyalueita kuten Paljakanvuoret ja Huvikallion luontopolku.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella on siis tilaa hengittää sekä hyvä asua ja elää palveluiden ja harrastusten löytyessä läheltä!

Etsimme kasvavaan joukkoomme koko ajan lisää osaavia tekijöitä. Haemme tiimeihimme erityisesti hoitajia, lääkäreitä, sosiaalityöntekijöitä, laitoshuoltajia ym. Miltä tuntuu - oletko sinä uusi työkaverimme, joka haluaa asua väljästi, lähellä luontoa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia ja kuitenkin lähellä kaikkia tarpeellisia palveluita?

Tule meille - meillä kohdataan aidosti niin asiakkaat, kuin työntekijätkin!

Työpaikat
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä 10

Näytä kaikki