Skip to main content
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella järjestäen alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä lisäksi myös ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.

Tee merkityksellistä työtä lähellä asiakasta

Työmme kautta olemme mukana asiakkaittemme eri elämäntilanteissa heitä auttaen ja tukien. Teemme tärkeää ja aidosti merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus asiakkaittemme arkeen.

Tule osaksi ammattitaitoista ja kehittyvää työyhteisöä

Työtehtävät meillä ovat monipuolisia ja pääset osaksi innostavaa ja kehitysmyönteistä työyhteisöä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, niin että sekä me itse että palvelumme pysyvät nopeasti muuntuvan toimintaympäristön vauhdissa. Hyvänä esimerkkinä onnistuneesta kehitystyöstä ovat etävastaanottopalvelumme, jotka ovat valtakunnan kärkiluokkaa.

Ota omaksesi elinvoimainen Ylä-Savo

Toimimme luonnonkauniissa maisemissa Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueilla elämänmyönteisessä Ylä-Savossa. Olemme koko alueen suurin työnantaja, ja se mahdollistaa vakaan ja pysyvän työn.

Sinä olet tärkein voimavaramme

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on suurin voimavaramme. Meillä voit tehdä työtäsi ammattitaitoisen ja osaavan joukon jäsenenä asianmukaisissa työtiloissa ja kilpailukykyisin työehdoin. Tuemme sinua ammattiosaamisesi kehittämisessä erilaisin koulutusmahdollisuuksin.

Henkilöstömme työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille erityisen tärkeää. Henkilöstöetuna käytössämme on ePassi. Liukuva työaika ja joustavat mahdollisuudet tehdä etätyötä helpottavat arjen suunnittelua. Suuri organisaatio mahdollistaa myös työkierron ja etenemisen urallasi.

”Työkaverini ovat mukavia, heiltä voi aina pyytää apua, eikä tarvitse pelätä, että uutena työntekijänä jäisin pulaan. Tässä työssä oppii koko ajan uutta. Ylä-Savon SOTE työnantajana antaa hyvän mahdollisuuden kehittyä työssä ja jatkokouluttautuminen on mahdollista.”

-Sairaanhoitaja, terveyskeskuksen vastaanottopalvelut

”Työyhteisössä hyvä ilmapiiri. Koko ajan voin kysyä asiantuntijoilta, jos joku asia mietityttää tai en sitä vielä osaa. Harjoittelijat on otettu hyvin huomioon, on esimerkiksi mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin ja joustavuutta niiden suhteen löytyy.”

-Lähihoitajaharjoittelija, ikäihmisten asumispalvelut

Työpaikat
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä 23

Näytä kaikki
Näytä kaikki