Ylöjärven kaupunki - Kuntarekry

Suurenmoisen tavallista arkea

Tervetuloa töihin Ylöjärvelle!

Lämmöllä ja ylpeydellä tavallisen arjen puolesta

Me Ylöjärvellä ajattelemme, että parempi arki kumpuaa suurenmoisen tavallisesta elämästä. Puhumme lämmöllä ja ylpeydellä ihanan tavallisen arjen puolesta.

Mitä tämä tarkoittaa työntekijän näkökulmasta? Sitä, että arvostamme tavallista työpäivää ja sen sujuvuutta. Sitä, että sinulla on mahdollisuus keskittyä perustehtävääsi ja sitä, että sinä voit vaikuttaa omaan työhösi. Työsi kautta sinä mahdollistat hyvän arjen ylöjärveläisille.

Henkilöstövisiomme kuuluu näin:

Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.

Kehitä ja kehity

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää Ylöjärven kaupungin toimintaa ja palveluita sekä omaa osaamistasi.

Palvelussuhteen ehdot ovat kilpailukykyiset. Tarjoamme laajat työterveyshuollon palvelut sekä hieronta-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun (ePassi). Ylöjärven urheilutalolle pääset uimaan ja voimailemaan henkilöstöhintaan. Varhaiskasvatuksen työntekijöille tarjoamme vaaterahan. Asiantuntijatehtävissä on joustavat mahdollisuudet etätyöhön.

Henkilöstön työhyvinvointia ja osaamista kehitämme suunnitelmallisesti. Henkilöstökysely toteutetaan vuosittain.

Olemme panostaneet esihenkilötyön kehittämiseen. Esihenkilömme ovat käyneet läpi kattavan valmennuksen, jonka läpileikkaava teema on arvostava vuorovaikutus.

Arvomme

Kehitysrohkeus

Arvostamme henkilöstömme luovuutta ja rohkeutta kokeilla uutta.

Vastuullisuus

Arvioimme omaa toimintaamme ja tartumme aktiivisesti epäkohtiin.

Oikeudenmukaisuus

Kohtelemme kaikkia työntekijöitämme tasa-arvoisesti, yhdenvertaisesti ja oikeudenmukaisesti. Emme hyväksy häirintää tai syrjintää.

Turvallisuus

Fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen turvallisuus muodostavat kokonaisuuden. Turvallisen työympäristön rakentaminen perustuu yhteistyöhön.

Monipuoliset työmahdollisuudet eri aloilla

Kasvatus ja opetus

Lapsirikkaassa ja -rakkaassa kaupungissa on tarjolla paljon työtehtäviä lasten ja nuorten parissa. Päiväkoteja ja kouluja on useita eri puolilla kaupunkia. Ylöjärven lukiolla on yrittäjyyden erityinen koulutustehtävä.

Tekniikka ja ympäristö

Ylöjärvi on kasvava ja kehittyvä kaupunki – ja kasvu tarvitsee tekijänsä. Olemme sitoutuneet koko kaupunkia koskevaan kasvuohjelmaan. Pidämme huolta ympäristöstä sekä lukuisista urheilu- ja ulkoilualueista.

Sijaisuudet

Sijaisuus on oiva keino kokeilla, millaista on olla töissä Ylöjärven kaupungilla. Sijaisuuksia on tarjolla etenkin varhaiskasvatuksessa ja ruokapalveluissa.

Ylöjärvi - arjen ylistys

Ylöjärvi on nuorekas, vireä ja yrittäjähenkinen kaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Ylöjärveläisiä on lähes 34 000, ja tavoitteemme on kasvaa edelleen, rohkeasti mutta hallitusti.

Ylöjärveläiset ovat ylpeitä laajan kotikaupunkinsa mahdollisuuksista: upeista luontokohteista sekä laadukkaista ja kattavista palveluista. Ylöjärvellä voi elää kaupunkimaisesti tai aivan maaseudun rauhassa. Kulkuyhteydet naapurikaupungin sykkeeseen ovat hyvät.

Ylöjärvellä eletään suurenmoisen tavallista arkea – juuri sellaista, josta monet meistä haaveilevat.

kotikaupunkina ylöjärvi - katso video

Avoimet työpaikat

Täällä pääsee mukaan kehittämään, vaikuttamaan ja osallistumaan.

Nina Toivonen, päiväkodin johtaja Suurenmoisen tavallista arkea yhdessä lasten kanssa - tutustu Ylöjärven varhaiskasvatukseen >