12 lähihoitajaa varahenkilöstöön ja kotihoitoon - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunnan hoiva- ja vanhuspalveluiden varahenkilöstöön sekä kotihoitoon haetaan monipuoliseen vanhustyöhön innokkaita lähihoitajia.

Meillä saat mahdollisuuden tutustua kotihoitoon, päivätoimintaan ja asumispalveluiden eri yksiköihin. Jos pidät haasteista, itsenäisestä ja monipuolisista työtehtävistä, hae innostavaan työporukkaan.

Haemme kuusi (6) lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.5 - 31.8.2021 ja kaksi (2) lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5-26.9.2021 kotihoitoon. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, mutta tarvittaessa myös yövuoroja. Paikat täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.
Lähihoitajan tehtävänkuvaan kotihoidossa kuuluu perustason auttamis- ja hoitotehtävät asiakkaan kotona. Tavoitteena on asiakkaan selviytymisen (fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen, hengellinen) tukeminen kotona mahdollisimman pitkään. Tehtäviin kuuluu mm.
- oman alueen kotihoidon asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisen palvelun toteuttaminen sekä kokonaisvaltainen asiakkaan toimintakyvyn tukeminen
- asiakkaan palvelun seuranta sekä tarvittavien palvelumuutosten tekeminen ja toteutuksen arviointi, asiakkaan ja omaisen ohjaus ja neuvonta päivittäisessä työssä, asiakkaan voinnissa tapahtuneiden muutosten ja huomioiden kirjaaminen päivittäin sekä toteutuneen asiakaspalveluajan tilastoiminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu tiimin päivittäiseen toimivuuteen, suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvät tehtävät yhdessä sairaanhoitajan kanssa sekä uusien työntekijöiden perehdyttäminen ja lähihoitajaopiskelijoiden käytännön ohjaukseen osallistuminen.

Tarvitsemme myös (4) lähihoitajaa varahenkilöstöön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.5-26.9.2021. Sijaisuudet ovat hoiva- ja vanhuspalveluiden varahenkilöstössä. Varahenkilöt paikkaavat lyhytaikaisia poissaoloja Siilinjärven kunnan hoiva- ja vanhuspalveluissa asumispalveluissa että kotihoidossa. Keskeiset tehtäväalueet ovat vanhusten ja pitkäaikaissairaiden ammatilliset hoiva- ja huolenpitotehtävät.

Niin kotihoidon kuin varahenkilöstönkin työsuhteiden kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai vähintään 120 osp. lähihoitajan tutkinnosta suoritettuna sekä osaamisalan mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet suoritettuna.
Eduksi luetaan lääkeluvat ja hygieniapassi. Tehtävissä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyvää hoito- ja hoivatyön hallintaa. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, työssä on myös osa-aikatyön mahdollisuus.
Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Tehtävän hoito edellyttää kykyä toimia asiakaslähtöisesti ja moniammatillisesti sekä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Hyvän ammattitaidon lisäksi perehtyneisyys vanhusten hoitotyöhön sekä kotihoitoon katsotaan eduksi.
Haastatteluja käydään hakuajan aikana ja tehtävä täytetään soveltuvan hakijan löytyessä.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn sähköisellä hakemuksella. Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan hakijat haastatteluun. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.
Palkkaus näihin tehtäviin määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ensisijaisesti osastonhoitaja Anu Mehtonen, puh. 044 740 2831/ anu.mehtonen@siilinjarvi.fi

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoiva- ja vanhuspalvelut
Osoite: Kasurilantie, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka