12 sairaanhoitajaa, psykiatria - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme psykiatrisen hoidon vastuualueelle joustavia ja aktiivisia sairaanhoitajia toteuttamaan korkealaatuista, potilaslähtöistä hoitotyötä. Kahden toimen ensisijainen sijoituspaikka nuorisopsykiatrian avohoidon yksiköissä Harjavallassa ja Raumalla ja kahden aikuispsykiatrian avohoidon yksiköissä Porissa ja Raumalla. Näissä toimissa kyseessä on päivätyö. Neljän toimen ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on aikuispsykiatrian osastoilla Harjavallassa ja neljän toimen ensisijainen sijoituspaikka on psykiatrian varahenkilöstössä. Näiden kohdalla kyseessä on kolmivuorotyö. Hakulomakkeella on kysymys, jossa voit tarkentaa, mihin sairaanhoitajan toimeen/toimiin haet.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu psykiatristen potilaiden hoitosuhteista vastaaminen yhdessä muun tiimin kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työkentän sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammattitaidon kehittämiseen.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista lail-listusta. Hakijan eduksi luemme psykiatrisen hoitotyön kokemuksen sekä alan lisäkoulutukset.

Lue lisää toiminnastamme:
Psykiatria: https://www.satasairaala.fi/palvelut/psykiatria
Lastenpsykiatria: https://www.satasairaala.fi/palvelut/lastenpsykiatria
Nuorisopsykiatria: https://www.satasairaala.fi/palvelut/nuorisopsykiatria

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Lasten- ja nuorisopsykiatrialle työllistyvien on esitettävä rikosrekisteriote.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintoto-distukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 ja 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

lastenpsykiatria ja aikuispsykiatrian osastot:
ylihoitaja Paula Ranne, p. 044 707 4424 /
nuorisopsykiatria ja aikuispsykiatrian avohoito Pori:
ylihoitaja Kristiina Puolakka, p. 044 707 4422 /
aikuispsykiatrian avohoito, Rauma:
ylihoitaja Jussi Hänti, p. 044 707 4420
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Satakunnan sairaanhoitopiiri, Psykiatrisen hoidon vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Sinulle suositellut työpaikat