2 fysioterapeutin toimea - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kotihoidossa on haettavana 2 fysioterapeutin toimea. Fysioterapeuttien tehtävänä on tukea fysioterapien keinoin toimintakyvyltään heikentyneiden kaarinalaisten kotihoidon asiakkaiden selviytymistä omissa kodeissaan ja elinympäristöissään. Fysioteraperapeutit vastaavat tavoitteellisen kuntoutumisen suunnittelusta ja toteutuksesta osana moniammatillista yksikköä. Fysioterapeuttien tärkeänä tehvänä on tunnistaa kotihoidon asiakkaiden kuntoutustarve, ja näin välttää palvelutarpeen lisääntyminen kotihoidossa sekä ehkäistä arkikuntoutuksen avulla sairaalahoidon tai raskaampien palveluiden tarve.

Kotihoitoa toteutetaan tiimityönä ja jokaisella asiakkaalla on omahoitaja. Kotihoidossa korostuu asiakkaiden omien voimavarojen huomioiminen ja kannustaminen omatoimisuuteen ja kuntoutustyö. Fysioterapeuttien työ on päivätyötä ja työtä tehdään yhdessä kotihoidon tiimien kanssa. Fysioterapeuttien tehtäviin kuuluu kotihoidon asiakkaiden arkikuntoutussuunnitelmien laadinta, kuntosalikäyntien koordinointi ja kuntoutusosaamisen vahvistaminen kotihoidon tiimeissä.

Haemme kotihoitoon vanhuksia arvostavia, yhteistyökykyisiä ja kehittämismyönteisiä työntekijöitä, joilla on mielellään ikääntyneiden toimintakyvyn edistämiseen vaikuttavien toimintatapojen tuntemista ja osaamista. Lisäksi kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona fysioterapeutin toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen fysioterapeutin laillistus ja lisäksi edellytämme rekisteröitymistä Valviraan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset ja haastavat työtehtävät, sekä hyvän ammatillisen tuen ja perehdytyksen.

Toimissa on kuuden kuukauden koeaika.

Olemme savuton työpaikka.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun 28.1.2021


Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12, 20781 Kaarina. Kuoreen " fysioterapeutti /kotihoito". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.


Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon toimista antaa kotihoidon johtaja Jenni Haapanen: puh. 050 314 5215 tai jenni.haapanen@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki
Osoite: Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.