test
2 koulupsykologia - Hyvinkään kaupunki

Tule tukemaan hyvinkääläisiä lapsia ja nuoria koulunkäynnin ja kasvun haasteissa!

Hyvinkää vahvistaa perusopetuksen oppilashuoltoa ja palkkaa vakinaiseen toimeen

2 KOULUPSYKOLOGIA

Etsimme uusia työkavereita työskentelemään Pohjoispuiston ja Hakalantalon sekä Vehkojan ja Metsäkaltevan kouluille yhdessä koulukuraattorin ja kouluvalmentajan kanssa.
Kolmikon yhteinen oppilasmäärä on keskimäärin 700 oppilasta ja työntekijöillä on työtilat vastuukouluillaan sekä oppilashuollon yhteisissä tiloissa lähellä rautatieasemaa

Tarjoamme monipuolisen työn; tukikäyntejä, tutkimuksia, ryhmäinterventioita, luokkatyöskentelyä. Meille on tärkeää vahva työyhteisön tuki ja huolehdimme myös sovituilla toimintatavoilla, ettei työntekijä jää yksin. Tiimissämme on seitsemän koulupsykologia, seitsemän koulukuraattoria sekä kouluvalmentajia, joten apua on aina saatavilla!
Perehdytykseemme kuuluu lukuvuoden kestävä viikoittainen konsultaatioaika kollegalta. Kuukausittaisen ryhmätyönohjauksen lisäksi lukukausittain on neuropsykologin työohjaus.

Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme koulumaailman tuntemusta, työkokemusta lasten ja nuorten parissa sekä valmiutta kehittää psykologin työtä.

Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti tehdä Internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset pitää esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rekisteriote. Muutoin valinta raukeaa.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Oppilashuollon esimies Eeva Rantatorikka p. 040 155 4415,
eeva.rantatorikka@hyvinkaa.fi

Lisätietoja

Sivistystoimi

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.


Osoite: Oikokuja 2, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat