2 lähihoitajaa - Riihimäen kaupunki

2 lähihoitajaa - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungilla on haettavana kaksi (2) hoitajan toimea Kalevanrinteen mielenterveyskuntoutujille kohdennetussa tehostetun palveluasumisen yksikössä Riihimäen keskustassa. Kalevanrinne on tarkoitettu kuntoutujille, jotka tarvitsevat jatkuvaa hoitajan apua ja ohjausta suoriutuakseen päivittäisistä toiminnoistaan vuorokauden kaikkina aikoina. Kuntoutuja tarvitsee tukea mm. arjen askareissa, itsensä hoitamisessa, vuorokausirytmin ylläpidossa, lääkehoidossa, sosiaalisten taitojen harjoittelussa ja kaupungilla liikkumisessa. Ohjauksessa otetaan huomioon kuntoutussuunnitelmassa esiin tulevat kuntoutujan omat voimavarat, tiedot ja taidot. Tavoitteena on, että kuntoutuja selviytyy paremmin arjesta omia voimavarojaan hyödyntäen.

Toimintaa ollaan kehittämässä yhteistyössä Tiilikadun mielenterveys- ja päihdekuntoutumisyksikön henkilökunnan kanssa. Riihimäen kaupungilla valmistellaan mielenterveys- ja päihdepalveluihin toimintaohjelmaa, joka tulee raamittamaan tulevan toimintamallin.

Etsimme nyt yhteistyökykyistä, hyvät vuorovaikutus- ja verkostotaidot omaavaa hoitajaa tiimiimme. Arvostamme tavoitteellista ja itseohjautuvaa työryhmätyöskentelyotetta sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä ja/tai erityisryhmien kanssa työskentelystä. Arvostamme asiakkaittemme osallisuutta omassa hoidossaan sekä heidän asiantuntijuuttaan palveluiden kehittämisessä, toteuttamisessa ja arvioinnissa.

Hoitaja vastaa osaltaan ohjaus-, hoito- ja kuntoutustyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä muun työryhmän, asukkaan ja hänen läheistensä kanssa. Lisäksi päivittäiseen työhön kuuluu asukkaiden arjenhallinnan tuki, aktivointi erilaisiin toimintoihin ja tiivis yhteistyö asukkaan tukiverkoston kanssa.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään kuuluvaan työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus.

Palkkaus: KVTES - jaksotyö - 3 -vuorotyö
Koeaika 6 kk

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Yhteystiedot/tiedustelut
Samu Brusila p. 019 758 4264 / Piia Sneck p. 019 758 4410
Hakemukset 5.7.2019 klo 8 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Sosiaali- ja teveystoimi
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan