2 lähihoitajaa, Helmikoti - Hausjärven kunta

2 lähihoitajaa, Helmikoti - Hausjärven kunta

Teetkö työsi sydämellä ajatellen? Onko toisen kunnioittaminen osa persoonaasi? Käytätkö positiivisuutta luovasti työkaluna?

Haemme Hausjärven kunnan asumispalveluyksikköön Helmikotiin kahta lähihoitajaa vakituisiin työsuhteisiin. Helmikodissa on 12 pitkäaikaista ja 4 lyhytaikaista ympärivuorokautisen asumispalvelun paikkaa Hausjärven kunnan asukkaille, jotka eivät selviydy kodissaan avopalveluiden turvin. Hakijalta odotamme monipuolista kokemusta hoitotyöstä ikäihmisten kanssa, kuntouttavaa työotetta ja asiakaslähtöistä kohtaamista. Työ on 3-vuorotyötä. Meillä Helmikodissa saat tueksesi kuuntelevan ja arvostavan työyhteisön, jossa saat kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoasi.

Lisätietoja työsuhteesta antaa vastaava sairaanhoitaja Leena Saarinen, puh. 019 7586640 tai leena.saarinen@hausjarvi.fi
Hakemukset 26.7.2019 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi vaihtoehtoisesti jättää kirjeitse osoitteella Hausjärven kunta, Asumispalveluvastaava Terhi Toikka, Keskustie 2 - 4, 12100 Oitti.

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi
Osoite: Hausjärvi

Hausjärvi on n. 8500 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km. Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.
Hausjärven kunta on savuton työpaikka. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa on 6 kk:n koeaika.

Tutustu työnantajaan