Skip to main content
test
2 Lähihoitajan toimea - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana 2 lähihoitajan toimea. Työsuhteet ovat Palvelutalo Pääskylään.

Hakijoilta edellytetään lähihoitajan tutkintoa. Hakijan joustavuus, motivoituneisuus, oma-aloitteisuus ja tiimityötaidot ovat ominaisuuksia, joita työnantaja arvostaa.

Työ on jaksotyötä ja tehtäväkohtainen palkka on 2214,27 euroa. Koeaika on 6 kk. Työn aloittamisajankohta voidaan sopia erikseen. Valittujen tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto (T-todistus) ennen työsuhteen vastaanottamista. Valituilta edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista soveltuvuutta.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset, todistus voimassa olevasta hygieniapassista.

Hakemus tulee jättää 30.5.2022 klo 15 mennessä, sähköisen hakulomakkeen kautta https://www.kuntarekry.fi (cv on mahdollista liittää liitetiedostona).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava hoitaja Marjaana Ahvonen, marjaana.ahvonen@kittila.fi, puh. 040 749 3440

Lisätietoja

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.


Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Sinulle suositellut työpaikat