Skip to main content
test
2 Lähihoitajan toimea - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana 2 lähihoitajan toimea. Työsuhteet ovat Palvelutalo Pääskylään.

Hakijoilta edellytetään lähihoitajan tutkintoa tai aiempaa terveydenhuollon ammattitutkintoa. Hakijan joustavuus, motivoituneisuus, oma-aloitteisuus ja tiimityötaidot ovat ominaisuuksia, joita työnantaja arvostaa.

Työ on jaksotyötä ja tehtäväkohtainen palkka on SOTE-sopimuksen mukainen. Koeaika on 6 kk. Työn aloittamisajankohta voidaan sopia erikseen. Valittujen tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto (T-todistus) ennen työsuhteen vastaanottamista. Valituilta edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista soveltuvuutta.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset, todistus voimassa olevasta hygieniapassista sekä tartuntatautilain 48 § mukaisesta soveltuvuudesta.

Hakemus tulee jättää 31.8.2022 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteella Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava hoitaja Marjaana Ahvonen, marjaana.ahvonen@kittila.fi, puh. 040 749 3440

Lisätietoja

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.


Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Sinulle suositellut työpaikat