2 Laitoshuoltajaa - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin siivouspalveluissa työskentelee lähes sata siivoustyön ammattilaista erilaisissa kaupungin kiinteistöissä.

Tehtävä

Haemme laitoshuoltajaa vakinaisen varahenkilön tehtävään ja Ylöjärven urheilutalolle.

Vakinaisen, kuukausipalkkaisen varahenkilön tehtävänä on siivoushenkilöstön sijaisena toimiminen eri kohteissa. Kohteita ovat mm. koulut, päiväkodit ja hoitolaitokset. Tehtävä on vaihteleva ja eri kohteissa toimiminen tekee työstä erityisen mielenkiintoista. Tehtävä on kokoaikainen ja edellyttää oman auton käyttöä. Keskimääräinen viikkotyöaika 3 viikon tasoittumisjaksolla on 38,75 h.

Urheilutalolle haemme laitoshuoltajaa, jonka työaika on vähintään 60 % täydestä työajasta. Ylöjärven urheilutalolla on erilaisia toimintoja mm. uimahalli, palloiluhalli, keilahalli, 2 kuntosalia ja monitoimisali. Työaika sijoittuu klo 5.00 - 22.00 väliselle ajalle.

Kumpikin tehtävä sisältää myös viikonlopputyötä.

Edellytämme

Tehtävissä edellytetään laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta, soveltuvuutta tehtävään sekä alan työkokemusta. Puuttuvan tutkinnon suorittaminen työsuhteen aikana oppisopimuksella on mahdollista.

Muut tiedot

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimien täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valittujen tulee esittää ennen toimen vastaanottamista Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Lisätietoja antaa siivouspalvelupäällikkö Minna Lahtinen p. 050 307 2673.

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Kuruntie 14, 33470,

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Tutustu työnantajaan