test

2 ohjaajaa, asumisyksikkö Porkka

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:00

Hei Sinä ohjaustyön (AMK) ammattilainen. Haluatko olla mukana uuden yksikön käynnistämisessä?

Uusi asumisyksikkö Porkka valmistuu Porin Pormestarinluotoon Messukadun ja Alahangantien kulmaan marraskuussa 2023. Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumista nuorille aikuisille ja aikuisille kehitysvammaisille, autisminkirjon tai muuten arjessa ja toiminnanohjauksessa paljon tukea tarvitseville henkilöille. Kyseessä on erityisen vahvan tuen asumisyksikkö ja nyt vahvistamme tulevan yksikön toimintaa vielä kahdella (2) uudella ohjaajalla.

Uusi Asumisyksikkö muodostuu kahdesta talosta, 7+8 asuntoa. Molemmissa taloissa on pienempiä asuntoryhmiä, joiden avulla pystytään huomioimaan asukkaiden erityistarpeet. Yksikön suunnittelussa on huomioitu aistiystävällisyys, turvallisuus sekä toiminnallisuus.

Asumisyksikön toiminta käynnistyi jo 1.1.2023 väistötiloissa Antinkartanon alueella, jossa asukkaat aloittavat asumis- ja arjentaitojen harjoittelun.

Ohjaajan tehtäväkuvaan kuuluu asukkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaan yksilöllisyys sekä omatoimisuus. Ohjaaja koordinoi moniammatillisen työryhmän jäsenenä mm. asiakkaan yksilöllisen suunnitelman laatimisen, jossa asetetaan erilaisia tavoitteita asiakkaan kokonaiskuntoutuksen näkökulmasta. Ohjaajana vastaat myös asiakkaiden etuisuuksiin liittyvistä asioista ja menetelmäosaamisesta. Työ on sisällöltään monipuolista sekä laaja-alaista hoito- ja ohjaustyötä, jota tehdään kolmessa vuorossa.

Me tarjoamme Sinulle viihtyisän ja toimivan työympäristön sekä työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Lisäksi tarjoamme sinulle ammatillisesti hyvät kehitysmahdollisuudet.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä. Lisäksi hakijan eduksi katsotaan perehtyneisyys vaihtoehtoisiin kommunikaatiomenetelmiin.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastamme haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointi, puh. 044 707 6980 tai 044 707 6979 tai rekrytointi@sata.fi
Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

asumisyksikön esihenkilö Heli Kiukkonen, heli.kiukkonen@sata.fi, 0447079158

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan