2 psykologia, aikuispsykiatrian poliklinikka - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tule psykologiksi Satapsykiatriaan!

Haemme kahta psykologia Satapsykiatrian Harjavallan aikuispsykiatrian poliklinikan vakituisiin tehtäviin. Satapsykiatrian tiiviin ja asiantuntevan psykologiyhteisön muodostaa tällä hetkellä 35 psykologia. Tarjoamme kokeneelle psykologille monipuolisen mahdollisuuden aikuispsykiatriseen avohoitotyöhön tai nuoremmalle psykologille hienon mahdollisuuden kehittyä aikuispsykiatrisen työn asiantuntijaksi!

Harjavallan aikuispsykiatrian poliklinikka on tiivis ja dynaaminen moniammatillinen työyhteisö, joka vastaa Euran, Harjavallan, Kokemäen ja Nakkilan aikuisväestön psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta avohoidossa. Poliklinikalla toteutetaan psykiatrisia tutkimuksia, toiminta- ja työkyvyn arviointeja, akuutin kriisin ja vaikeiden mielenterveyshäiriöiden kuten vakavan depression ja psykoosin hoitoa ja kuntoutusta. Harjavallan poliklinikan hoitomuotoja ovat esimerkiksi lääkehoito, keskusteluhoito/psykoterapia, parikäynnit, perheinterventiot ja ryhmämuotoiset hoidot. Tärkeänä osana on yhteistyö perusterveydenhuollon, työvoimaviranomaisten, sosiaalitoimen ja työnantajien/työterveyshuollon kanssa. Aktiivista yhteistyötä potilaiden hoidon suunnittelussa tehdään psykiatristen osastojen ja psykiatrian tehostetun avohoidon yksikön (TAY) kanssa.

Psykologi toimii oman alansa asiantuntijana, osana moniammatillista työryhmää toteuttaen potilaiden hoitoa ja kuntoutusta sekä tekemällä psykologisia tutkimuksia.

Satapsykiatrialla suhtaudutaan myönteisesti oman asiantuntijuuden kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö ja arvostamme uusia ideoita psykiatrisessa avohoidossa. Tarjoamme myös vahvan kollegiaalisen tuen psykologille.

Edellytyksenä toimiin on laillistetun psykologin pätevyys.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan perustuen kuntayhtymässä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin. Työnhakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelutpuh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. johtava psykologi Juha Marila 044 707 4450, juha.marila@satasairaala.fi (Vuosilomalla 28.6.-9.7. ja 15.-23.7.)
Lisätietoja tehtävästä antaa myös psykologi Nina Tuomainen, puh. 044 707 4584, nina.tuomainen@satasairaala.fi

Lisätietoja

Satakunnan sairaanhoitopiiri, Psykiatrisen hoidon toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 14, 29200 Harjavalta

Sinulle suositellut työpaikat