2 Psykologin sijaisuutta nuorisopsykiatrialla - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiirin nuorisopsykiatrian avohoidossa on kaksi psykologin sijaisuutta odottamassa tekijäänsä. Sijoituspaikkoina ovat Pori ja Harjavalta, joissa molemmissa toimii nuorisopsykiatrian poliklinikka moniammatillisen tiimin avulla. Sijaisuudet kestävät 30.4.2022 asti ja mahdollisesti jatkuvat sen jälkeen joko määräaikaisina tai avataan haettavaksi toistaiseksi voimassa olevina. Joustavat työaika- ja etätyöjärjestelyt ovat mahdollisia.

Edellytyksenä toimeen on laillistetun psykologin pätevyys.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan perustuen kuntayhtymässä tehtyyn työn vaativuuden arviointiin. Työnhakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. johtava psykologi Juha Marila, puh. 044 707 4450
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Psykiatrisen hoidon toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Itäpuisto 11, 28100 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat