2 PSYKOLOGIN virkaa - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Tervetuloa töihin Pohjois-Pohjanmaalle lasten- ja nuorisopsykiatrian pariin!

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 400 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.

Toimintamme laajenee. Etsimme vuonna 2020 toimintansa aloittavaan lasten ja nuorten psykiatriseen yksikköön uusia työntekijöitä. Sinulla on halutessasi hienot mahdollisuudet osallistua psykiatrin työn lisäksi palveluiden kehittämiseen ja ennaltaehkäisevään työhön. Lasten- ja nuorten psykiatrisen yksikön toimintaan kuuluu lasten ja nuorten psykiatrisen avohoidon järjestäminen alueellamme. Osa psykiatrisista sairaanhoitajista tulee työskentelemään kouluilla.

Meillä on monipuoliset psykiatriset palvelut: tulet olemaan osa Terapiakeskusta, johon kuuluu lisäksi A-klinikka, aikuisten mielenterveyspalvelut ja psykiatrinen kotikuntoutus.

Haemme

2 PSYKOLOGIA

Psykologin tehtäviin kuuluu moniammatillinen tiimityö lasten- ja nuorten psykiatrisen työryhmän kanssa, psykologiset tutkimukset ja arvioinnit, hoitosuhde- ja terapiatyöskentely, verkostotyö, keskittyen lasten kanssa työskentelyyn. Kelpoisuusehtona virkoihin on laillistetun psykologin pätevyys. Sen lisäksi arvostamme kokemusta työskentelystä lasten psykiatrisissa yksiköissä.

Virka täytetään sopimuksen mukaan, ja virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus TVA ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki 504/2002). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään 6.3.2020 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 419 5352, liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi
osastonhoitaja Terhi Manni p. 044 419 5324, terhi.manni@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 419 5352, liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi
osastonhoitaja Terhi Manni p. 044 419 5324, terhi.manni@kalliopp.fi

Terapiakeskus
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 400 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!