2. rakennustarkastaja - Asikkalan kunta

Asikkalan kunta hakee

2. RAKENNUSTARKASTAJAA

Hakuaikaa on jatkettu ja jo saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.

Asikkala on vireä 8100 asukkaan kunta, joka tarjoaa väljää ja luonnonläheistä asumista Päijät-Hämeessä. Tervetuloa mukavaan joukkoomme rakentamaan viihtyisää Asikkalaa.

Virka on uusi ja rakennustarkastajan tehtävänä on rakentamiseen liittyvien lupahakemusten ja ilmoitusten käsittelyä, aloituskokousten ja katselmusten pitämistä, rakentamiseen liittyvien asioiden neuvontaa, ympäristölautakunnan esityslistan valmistelua, sekä muita rakennusvalvonnan tehtäviä.

Käytössä on sähköinen lupajärjestelmä, Lupapiste.fi ja sähköinen arkistointi. Ohjelmistoina on KuntaNet-rakennusvalvontaohjelmisto, WebGIS- paikkatietojärjestelmä ja asianhallintaohjelma Dynasty 10.

Asikkalassa on 1. rakennustarkastaja ja tarkoituksena on saada toinen rakennustarkastaja hänen avukseen.

Odotamme nuorekasta otetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, neuvottelutaitoa sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Arvostamme MRL:n ja rantarakentamissäännösten tuntemusta sekä kokemusta rakennusvalvonnan tehtävistä.

Viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n 3 momentin mukainen kelpoisuus tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti ja virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä ja työtä voi tehdä osittain etänä.

Tutustu tarkemmin tehtäväkuvaan ja hae paikkaa 21.4.2021 klo 14.00 mennessä kuntarekry.fi-järjestelmän kautta.

Lisätietoja

https://www.asikkala.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Harri Hirvonen p. 044 778 0290 ja rakennustarkastaja Tapio Tonteri p. 044 778 0273. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@ asikkala.fi.

Asikkalan kunta, Tekniset palvelut, Muut tekniset palvelut
Osoite: Rusthollintie 2 / PL 6, 17200 Vääksy

Asikkala on vireä luonnonläheinen kunta Lahden seudulla, Päijänteen ja Vesijärven rannoilla. Kunnassa on asukkaita 8100 ja kunnan palveluksessa on noin 250 työntekijää. Olemme Suomen liikkuvin kunta.

Sinulle suositellut työpaikat