2 Röntgenhoitajaa, kuvantaminen - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme kahta röntgenhoitajaa vakituisiin työsuhteisiin SataDiag kuvantamiseen. Toimet sijoittuvat ensisijaisesti Satasairaalan yksikköön Poriin. Satasairaalassa teemme monipuolisia natiivi-, uä-, angio-, tt-, mammografia ja mri-tutkimuksia. Työ voi sisältää myös työskentelyä alueen muissa toimipisteissä. Työ on vuorotyötä.

Tarjoamme innostavan työyhteisön lisäksi huolellisen perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ajanmukaisilla työvälineillä sekä erinomaiset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Arvostamme erityisesti kehittämismyönteistä asennetta työhön, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyökykyä. Kokemus röntgenhoitajan työstä erikoissairaanhoidossa ja päivystyskokemus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on röntgenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Saija Nuotiomaa p. 044 707 7450, ylihoitaja Karoliina Lohikoski p. 050 349 5991
(etunimi.sukunimi@satadiag.fi)

SataDiag
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.