2 sairaalamikrobiologia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

2 sairaalamikrobiologia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Laboratorio toimii alueellisena laboratoriona ja palvelee sekä erikoissairaanhoitoa että laajalti myös perusterveydenhuoltoa Satakunnassa.

Vakinaiseen toimeen valittavalta edellytetään sairaalamikrobiologin pätevyyttä, kokemusta kliinisen mikrobiologian analytiikasta, laadunhallintaosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.

Tehtävään voidaan pätevien hakijoiden puuttuessa valita määräaikaisesti myös sairaalamikrobiologiksi erikoistuva mikrobiologi, jolla on Helsingin yliopiston sairaalamikrobiologin erikoistumiskoulutuksen opinto-oppaassa määritelty peruskoulutus.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry- järjestelmän kautta. Haastateltavilta tarkistetaan alkuperäiset todistukset. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

kliinisen mikrobiologian ylilääkäri Rutta Kuusela, puh. 044 707 7300 tai
henkilöstöpäällikkö Liisa Nurmi, puh. 044 707 7203
sähköposti: etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Liikelaitos SataDiag, Kliinisen mikrobiologian laboratorio
Osoite: Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.

Tutustu työnantajaan