Skip to main content
test
2 sairaanhoitajaa kotihoitoon - Heinolan kaupunki

Heinolan kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala vastaa asukkaidensa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä. Sosiaali- ja terveydenhuollon piirissä työskentelee tällä hetkellä kaikkiaan 549 alan ammattilaista.

Heinolan kaupungin kotihoitoon haetaan 2 sairaanhoitajaa kotihoidon tiimeihin. Sairaanhoitajana kotihoidon hoitotiimissä vastaat asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä suunnitellen ja koordinoiden asiakkaan tukemista ja auttamista yhdessä asiakkaan ja omaisen kanssa. Työsi on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan voimavarat huomioiden ja työ tehdään asiakkaan luona.

Sairaanhoidollisten toimien lisäksi toimenkuvaasi kuuluu perushoidollisia tehtäviä, kuten ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvä arki ja selviytyminen kotona mahdollisimman pitkään.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on tiimityötä - sairaanhoitajana toimit tiimissä sairaanhoidollisena asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa tietojen ja taitojesi laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK tutkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteen tutkinto. Arvostamme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä, vastuullista asennetta ja hyvää muutoksensietokykyä sekä valmiutta kehittää omaa ammattitaitoa ja työyksikön toimintaa.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Huomioimme myös hakijat, joilla on ajokortti, mutta ei autoa.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja rekrytoimme sopivia hakijoita avoimiin tehtäviin jo hakuajan kuluessa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon TES mukaisesti. Koeaika on 6 kk. Hakijoita koskee tartuntatautilain 48 a §:n tarkoittama suoja. Työntekijän tulee esittää todistus ko. suojasta ennen työsuhteen alkamista.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marjatta Lahti, palvelupäällikkö, kotihoito puh. 044 797 8563 tai Ilona Nissinen, palveluesimies, kotihoito, puh. 0505355717 ja Minna Suihko palveluesimies, kotihoito puh. 050 596 3908

Lisätietoja

Heinolan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Sosiaalipalvelut, Kotihoidon palvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat