Skip to main content
test
2 Sairaanhoitajaa, sisätautien osasto 1 - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Hei tuleva sisätautien osasto 1:n sairaanhoitaja,

Etsimme taitavaan työyhteisöömme positiivista ja oma-aloitteista sairaanhoitajaa. Toiveenamme on löytää hoitaja, joka on halukas oppimaan uutta ja kehittymään muuttuvan ja usein myös hektisen toimintaympäristömme mukana. Työtä teemme kolmivuorossa.

Sisätautien osasto 1 edustaa kattavaa sisätautien erikoisalaa. Nefrologian ja gastroenterologian lisäksi meillä hoidetaan muun muassa sydän- ja infektiopotilaita. Meillä on mahdollisuus sydämen monitoriseurantaan ja teemme pieniä toimenpiteitä osastolla, esimerkkinä erilaiset punktiot ja biopsiat. Potilaat tulevat meille hoitoon pääsääntöisesti päivystyksellisesti. Teemme yhteistyötä mm endoskopian ja keinomunuaisyksikön kanssa, joten työkiertokin on meille tuttua.

Tarjoamme uudelle työkaverillemme nuorekkaan ja moniammatillisen työyhteisön, jonka parissa on turvallista perehtyä ja työskennellä kohti vankkaa ammattitaitoa. Tilamme ovat nykyaikaiset ja laitteet sekä tarvikkeet tämän päivän vaatimusta vastaavat. Kansalliset hoitotyön laatumittarit ohjaavat pitkälti toimintaamme. Yhteisöllinen työvuorosuunnittelu on ergonomista ja otamme huomioon työntekijän toiveita yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Työ SISO1:llä on monipuolista ja mielenkiintoista. Se on tiimityöskentelyä hyväksyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä sekä samalla myös itsenäistä työtä omien potilaiden parissa. Palaute potilailta, omaisilta ja yhteistyökumppaneilta on pääosin erinomaista ja sitä kautta myös parasta.

Tervetuloa meille!

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Toinen tehtävistä täytetään 1.9. alkaen ja toinen 1.11.22 alkaen.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytoin-ti@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 ja 48 a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Marika Kivistö, p. 044 707 7860
Ylihoitaja Päivi Hautaoja, p. 044 707 7604,
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Konservatiivisen hoidon vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat