2 sairaanhoitajan toimea - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Tervetuloa töihin Pohjois-Pohjanmaalle lasten- ja nuorisopsykiatrian pariin!

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 500 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.

Toimintamme laajenee. Etsimme vuonna 2020 toimintansa aloittavaan lasten ja nuorten psykiatriseen yksikköön uusia työntekijöitä. Sinulla on halutessasi hienot mahdollisuudet osallistua sairaanhoitajan työn lisäksi palveluiden kehittämiseen ja ennaltaehkäisevään työhön. Lasten- ja nuorten psykiatrisen yksikön toimintaan kuuluu lasten ja nuorten psykiatrisen avohoidon järjestäminen alueellamme. Osa psykiatrisista sairaanhoitajista tulee työskentelemään kouluilla.

Meillä on monipuoliset psykiatriset palvelut: tulet olemaan osa Terapiakeskusta, johon kuuluu lisäksi A-klinikka, aikuisten mielenterveyspalvelut ja psykiatrinen kotikuntoutus

Haemme

2 SAIRAANHOITAJAA

Psykiatrian erikoissairaanhoitajan tehtäviin kuuluu moniammatillinen tiimityö työryhmän kanssa, hoitosuhde- ja terapiatyöskentely ja verkostotyö. Työ keskittyy vakavista mielenterveysongelmista kärsivien lasten arviointiin, hoitoon ja kuntoutukseen. Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan tai psykiatrisen erikoissairaanhoitajan tutkinto tai sairaanhoitajan AMK -tutkinto, jossa suuntautuminen psykiatriseen hoitotyöhön sekä ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työkokemus mielenterveystyöstä lasten parissa ja psykoterapiakoulutus katsotaan eduksi.

Toimi täytetään 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan, ja virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Lisäksi toimeen valituilta vaaditaan ennen toimen vastaanottamista, itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen toimittamista. Toimen hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Hakemukset lähetetään kuntarekryn kautta 6.3.20 klo 12 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324 tai sähköpostilla: terhi.manni@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324 tai sähköpostilla: terhi.manni@kalliopp.fi

Psykososiaaliset palvelut
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!