Skip to main content
test
2 sosiaalityöntekijää lastensuojelun avohuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin lastensuojelun avohuollon yksikkö vastaa sosiaalityöstä ja virka-aikaisesta lastensuojelun päivystyksestä.

Nyt haemme

KAHTA SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa oleviin virkoihin lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön.

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa saat jatkuvan ja tiiviin tuen tiimiltäsi sekä mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen mentoroinnin, koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Lähiesihenkilötyötä yksikössämme on vahvistettu. Käytössäsi on oma työhuone ja viihtyisät työtilat kaupungin keskustassa. Osittainen etätyö on mahdollista.

Sosiaalityöntekijänä pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluu työskentely lapsen ja hänen läheisten kanssa, avohuollon tukitoimien järjestäminen ja niistä päättäminen, lapsen kiireellinen sijoitus sekä huostaanoton ja sijoituksen valmistelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Arvostamme aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä ja/tai muusta sosiaalityöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimityöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtäväkohtainen palkka on 3499,20 eur/kk.

Tehtävät alkavat 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Virassa on koeaika. Virkaan valitun on esitettävä 30 vrk kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti..

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Matleena Ullner, p. 050 353 7647, etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalipalvelut, Lastensuojelu

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat