2 terveyskeskuslääkärin virkaa - Kangasalan kaupunki

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, joka tarjoaa perusterveydenhuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle.

TULE JOUKKOOMME TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIKSI!

Haettavana on kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa 5.8.2021 klo 15 mennessä


2 TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAA avovastaanotolle. 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuudesta terveysasemastamme toinen virka sijoittuu Pälkäneen terveysasemalle ja toinen keskusterveysasemalle. Tiimissä työskentelee kolme-neljä lääkäriä ja hoitohenkilökuntaa. Terveysasemiemme vastaanotoilla työskentelee yhteensä 26 lääkäriä. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan vireässä ja aktiivisesti toimintaansa kehittävässä terveyskeskuksessa, kannustavan työilmapiirin, mahdollisuuden koulutukseen ja ammatissa kehittymiseen sekä kilpailukykyisen palkan. Työaika on keskimäärin 38,25 h/vko. Potilastietojärjestelmänä on Mediatri. Päivystys on terveyskeskuksessa virka-aikana. Kiirevastaanottovuoroja on tällä hetkellä terveyskeskuslääkärillä noin kerran kuukaudessa arki-iltaisin ma-to.


Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia joustavasti työryhmän jäsenenä. Arvostamme avointa suhtautumista toiminnan kehittämiseen. Yleislääketieteen erikoislääkärin pätevyys on hakijalle eduksi.


Hakemukset pyydetään täyttämään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestistä. Kangasalla on savuton työympäristö-toimintaohjelma. Edellytämme terveydenhuollon henkilöstöltä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tiedustelut: vs. avopalveluiden ylilääkäri Heli Yli-Rämi p. 044 4860 414, heli.yli-rami@kangasala.fi
tai johtava ylilääkäri Tiina Viitaniemi p. 040 1336 725, tiina.viitaniemi@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: vs. avopalveluiden ylilääkäri Heli Yli-Rämi p. 044 4860 414, heli.yli-rami@kangasala.fi
tai johtava ylilääkäri Tiina Viitaniemi p. 040 1336 725, tiina.viitaniemi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Herttualanti 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat