2 vastaavaa sairaanhoitajaa - Joutsan kunta

Elämän mittainen kumppani - Joutsan perusturva

Tule meille töihin, olemme jatkaneet hakuaikaa. Meillä tarvitaan yhteistyökykyisiä, oma-aloitteisia, reippaita vastaavia sairaanhoitajia vakituisiin virkasuhteisiin Joutsan Ikäihmisten palveluihin, tällä hetkellä sijoituspaikkoina Palvelukeskukset Jousi ja Huuponhovi.

Kiinnostuitko?

Olemme hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva kaunis maalaiskunta. Kunnassamme on kaksi taajamaa Joutsa ja Leivonmäki ja väestössämme on paljon ikäihmisiä. Palvelukeskuksissa vastaava sairaanhoitaja huolehtii ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoivasta sekä toimii osana moniammatillista työyhteisöä. Vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu lähiesimiestyöhön liittyviä tehtäviä kuten asiakastyön organisointia, työvuorosuunnittelua ja hoitotyön kehittämistä. Tehtäväkuvaan voit itse myös vaikuttaa omalla osaamisellasi.

Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus hoiva- ja hoitotyöstä, hyvät sosiaaliset työskentelytaidot sekä kiinnostus ikäihmisten palveluiden kehittämiseen. Avustamme tarvittaessa asunnon saannissa paikkakunnalta.

Tehtäviin edellytetään sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (sairaanhoitaja AMK tai opistoasteinen). Kokemus hallinnollisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Palkkaus on KVTES:in mukainen. Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Vastaava sairaanhoitaja työskentelee pääasiassa päivätyössä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valittujen on toimitettava ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Aiemmin virkaa hakeneet huomioidaan hakemuksissa.

Kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 4.8.2020 klo 15.00 mennessä toimitetaan osoitteeseen: Joutsan kunta, Ikäihmisten palvelut, Myllytie 14, 19650 JOUTSA. Kuoreen merkintä "Hakemus vstaava sairaanhoitaja".

Tutustu työnantajaan

Asumispalvelujen ja hoitotyön esimies Sanna Niskanen, puh. 040-358 8160 tai sanna.niskanen@joutsa.fi
Kotihoidon esimies Marjatta Virtanen, puh. 0400 670 089 tai marjatta.virtanen@joutsa.fi

Joutsan kunta
Osoite: Myllytie 14, 19650 Joutsa

Tervetuloa Joutsaan!

www.joutsa.fi